Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MTV lanseaza MTV World Cup!

ro

13 Jun, 2010 20:24 1140 Marime text

Odata cu inceperea campionatului mondial de fotbal MTV a lansat o noua emisiune, MTV World Cup ce va fi difuzata in fiecare zi pe toata durata competitiei! Telespectatorii vor avea parte de un top 5 cu piese dedicate echipelor participante la Campionatul Mondial!

VJ Oana, o microbista infocata, va prezenta melodiile imbracata in culorile tarilor ce si-au trimis reprezentantii la una dintre cele mai importante batalii ale echipelor de fotbal din toata lumea ce se va desfasura in acest an in Africa de Sud. Pe langa vestimentatia sportiva a Oanei, MTV le pregateste ascultatorilor o serie de cinci piese care se gasesc in topurile tarilor respective sau care au fost difuzate si compuse de cantareti sau cantarete in tara lor natala.

"Cand eram mica jucam mereu fotbal dupa ore in curtea scolii cu baietii", declara Oana. "N-am vrut niciodata sa fiu ca celelalte fete, sa stau sa astept pe o bancuta discutand despre chestii glossy. Mi-am cumparat ghete de fotbal cu crampoane, tot tacamul si am dat probe grele pentru postul de atacant. Nu ratam nici o intalnire cu baietii pentru a vedea meciurile si la care de multe ori urlam mai mult decat ei".

Interesul VJ-itei fata de fotbal pe care aceasta l-a aratat in scoala generala a facut-o pe simpatica Oana sa acumuleze multe cunostinte despre jucatori, echipe si goluri intrate in istorie. "Chiar ma bucur ca o anumita parte din cultura fotbalistica pe care mi-am facut-o in acea vreme imi foloseste astazi, in cadrul MTV WORLD CUP", continua simpatica VJ-ita.

Topul doreste sa incurajeze echipele de fotbal participante la aceasta competitie internationala si sa imbine muzica cu sportul, in fiecare zi de la ora 19:30 numai la MTV World Cup!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii