Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Michael Jackson cere iertare fanilor pentru ca a inchis ochii inainte de vreme

ro

30 Sep, 2009 21:03 1430 Marime text

Una dintre concurentele care se intrec in lupta pentru titlul de cel mai bun clarvazator al Romaniei, in show-ul Clarvazatorii, ce va avea premiera, joi, 8 octombrie, de la ora 20.30 la Kanal D, afirma ca poate lua legatura cu spiritele celebritatilor. Ninei, parapsiholog profesionist, i s-a oferit de catre echipa de productie un medalion cu chipul regelui muzicii pop, Michael Jackson, iar aceasta a avut nevoie de doar cateva secunde pentru a lua legatura cu el.

Dupa ce a intrat in transa, concurenta a primit urmatorul mesaj:

"As avea atatea sa va spun... Eu am fost supus unui regim "terapeutic" pentru slabire, pentru a redeveni ceea ce fusesem in urma cu 10-15 ani. Dar trupul meu era deja obosist de batranete, de foarte multe tratamente. Eu imi cer iertare de la omenire pentru ca am inchis ochii inainte de vreme. Asa sa stiti dragii mei! Trebuie sa recunosc ca mie mi-au fost foarte dragi copiii si ca niciodata in viata mea nu am facut lucruri interzise cu prietenii mei. Eu niciodata nu am abuzat de un copil. Am fost santajat de parintii unor copii care doreau sa se imbogateasca, asa cum a dorit si tatal meu sa se imbogateasca, de pe seama mea" - acesta este mesajul pe care concurenta sustine ca l-a primit de la regele muzicii pop, Michael Jackson.

Ea a mai sustinut ca a luat legatura si cu spiritul lui Adolf Hitler care si-a cerut iertare de la cei pe care i-a ucis iar acum, acest spirit se pregateste pentru reincarnare. Tot parapsihologul Nina a afirmat ca Adolf Hitler i-a spus ca cel care va fi urmasul spiritual al lui, va fi un om sarac si foarte bolnav.

Kanal D aduce de joi, 8 octombrie, "Clarvazatorii", cel mai neobisnuit show din Romania, al carei moderator este actorul Marius Chivu. Magicieni, ghicitori, vizionari, clarvizionari, oameni speciali cu nume diferite dar si vedete autohtone vor face din emisiunea Clarvazatorii, o emisiune unica in Romania.

Nu ratati emisiunea Clarvazatorii, din 8 octombrie, in fiecare joi de la ora 20.30, numai la Kanal D.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii