Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laura, ex-Wassabi le insoteste pe fetele House Of Fun in Aventura Park!

ro

12 May, 2010 20:49 2198 Marime text
_mg_9551_2.jpgJoi, 13 mai, de la 22:30 Laura, fosta componenta a trupei Wassabi se va intalni cu Mihaela, Alina si Flavia pentru o noua portie de distractie in Aventura Park, numai la MTV House Of Fun!

_mg_9853_1.jpgCele trei fete sunt dependente de computerele lor, motiv pentru care Laura, adepta a unui regim de viata sanatos, cu multa miscare in aer liber, doreste sa le scoata pe fete din rutina de zi cu zi. Ea le va duce intr-unul dintre cele mai potrivite locuri pentru activitati sportive: Aventura Park, locul ideal pentru alergari si de distractii in aer liber. Fetele se vor intrece in expeditii care mai de care mai periculoase: trasee prin copaci, escaladari de pereti verticali si plonjari pe tobogane uriase. Ele nu vor rata nici o "plimbare" cu Liana lui Tarzan, pe care sunt nerabdatoare sa o incerce. Un instructor le va invata tehnici de tras cu arcul, deprindere pe care Alina pare sa si-o insuseasca cel mai greu. Mihaela Flavia si Alina vor incerca sa tina pasul cu Laura, o adevarata atleta care mereu le intrece pe fete la orice activitate.

Dupa atata efort si miscare Laura si cele trei fete House of Fun se racoresc cu o portie zdravana de inghetata si cocheteaza cu gandul unei relaxari depline in casa, unde altundeva decat in fata computerului.

"Am fost foarte incantata de propunerea de a filma in Aventura Park mai ales pentru ca eu sunt o persoana foarte activa care pune mult pret pe regimul alimentar si stilul de viata sanatos. Desi fetele s-au mai plans pe ici pe colo, cred ca s-au distrat cel putin la fel de bine ca si mine si cu siguranta o sa inceapa sa puna mai mult pret pe sanatatea lor", a declarat foarte energica Laura.

Aventura celor trei fete alaturi de Laura, fosta membera a trupei Wassabi in Aventura Park poate fi vizionata, joi, 13 mai, de la ora 22 30 la MTV House of Fun!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii