Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iuliana Luciu va concura in noul sezon „Dansez pentru tine”, la Pro Tv

ro

01 Mar, 2010 02:19 950 Marime text

Iuliana Luciu, actrita din serialul de epoca „Aniela" de la Acasa Tv si-a implinit visul de a participa in noul sezon al competitiei visurilor de la Pro Tv, „Dansez pentru tine". De cand a dansat in sezonul trecut al emisiunii pentru a ajuta un caz social din afara concursului, Iuliana Luciu a realizat cat de mult i-ar placea sa participe in concurs, mai ales ca simte ca are dansul in sange. „De mica imi placea foarte mult sa dansez, inca de la gradinita. Pe la 4 anisori eram inscrisa la cursuri de balet care au durat vreo 2 ani, tin minte ca profesoara chiar ma lauda tot timpul si imi spunea ca sunt cea mai buna dintre elevele ei.", povesteste mandra Iuliana care profita acum de orice ocazie pentru a dansa.

Fie ca este vorba despre o petrecere, fie ca asculta muzica preferata, Iuliana Luciu cu greu se poate abtine sa danseze. Cu toate ca-i plac toate stilurile de dans, are totusi si cateva favorite: „Imi place valsul, poate si pentru ca joc in serialul de epoca Aniela de la Acasa, unde au avut loc baluri unde trebuia sa dansam vals, dar imi place si dansul tiganesc, pentru ca in „Inima de tigan" si „Regina" se faceau in satra foarte multe "paranghelii" de unde Lamaia era nelipsita.", marturiseste actrita.

Pe cat de fericita si de hotarata in a raspunde pe loc DA a fost cand a primit propunerea de a participa la emisiune, pe atat de emotionata este acum cand se apropie startul competitiei visurilor pe 19 martie, la Pro Tv: „Am emotii, pentru ca este o competitie, pentru ca este un inceput, dar mai ales pentru ca totul se intampla in direct. Nu este ca la filmarile pentru serial, cand ai gresit, ai balbait o replica, mai tragi o dubla, aici trebuie sa iasa din prima, iar pentru asta trebuie foarte multa munca si concentrare."

Cu toate acestea, Iuliana are multe atuuri de partea ei in concurs: „Sunt foarte ambitioasa si imi place sa cred ca invat repede si pentru asta voi munci cat va fi nevoie. Vreau ca tot ceea ce fac sa iasa asa cum trebuie, ma voi dedica intru totul pentru a forma o pereche unita cu partenerul si pentru ca dansurile sa fie de exceptie.", crede cu optimism sora Nicoletei Luciu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii