Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incepe maratonul distractiei in House of Fun!

ro

22 Feb, 2010 00:40 1019 Marime text

MTV si Herbal Essences lanseaza cu un nou reality-show, House of Fun, ce va fi difuzat incepand cu 11 martie, in fiecare joi, de la ora 22.00 la MTV!

In urma concursului organizat pe site-ul www.herbalessences.ro un grup de trei fete, prietene la catarama in viata reala, au devenit norocoasele castigatoare ale unui bilet spre 6 luni de distractie continua. Ele vor fi protagonistele celui mai cool reality-show ce poarta marca MTV.

Mihaela Ghimpu, Flavia Scinteanu si Alina Calenciuc vor fi timp de 6 luni locatarele celei mai ravnite locatii de distractie maxima, Herbal Essences House of Fun! Alina si Flavia sunt studente la ASE la Facultatea de Marketing, respectiv Facultatea de Administratia afacerilor in limbi straine, iar Mihaela frecventeaza cursurile Universitatii Spiru Haret, Facultatea de Arhitectura, sectia Exterior. Cele trei fete sunt din Focsani si vor avea parte de distractia la care ravneste orice student!

Herbal Essences House of Fun e casa unde dansul muzica si buna dispozitie sunt la loc de cinste, e casa petrecerilor si a distractiilor continue, de care vor avea parte nu numai cele trei norocoase ci si prietenii si cunostintele acestora.

Vizitele inopinante ale unor vedete precum Smiley, Laura Cosoi, Edi Stancu, Cabral, Mircea Solcanu, VJ Oana, Willmark, Victor Slav vor face deliciul zilelor petrecute in House of Fun si le vor ajuta pe fete sa se distreze mai bine ca niciodata.

Emisiunea va urmari pas cu pas peripetiile prin care vor trece fetele alaturi de invitatii lor, astfel incat nimic nu va scapa ochiului vigilent al camerei de luat vederi. Telespectatorii MTV vor fi la curent cu tot ceea ce se intampla in casa distractiei, astfel incat sa nu rateze nici un party, nici o intalnire cu vedete sau nici o bataie cu perne. Pe 11 martie, de la 22.00 MTV si Herbal Essences lanseaza cel mai fresh reality-show al primaverii: House of Fun!.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii