Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gues Who prezinta Euro Top 20 la MTV

ro

05 May, 2010 18:50 1296 Marime text
guesswho.jpgJoi, 6 mai, de la ora 13.00, Guess Who deschide sezonul estival cu o noua editie Euro Top 20 prezentata pentru MTV direct din piscina!

Nu este pentru prima data cand artistul prezinta un top la MTV, asa ca rapper-ul nu a avut deloc emotii. Asta cu atit mai mult cu cit Guess Who este obisnuit cu adrenalina mai ales ca recent s-a dintr-un turneu impresionant. "TU-r-ul s-a incheiat spectaculos cu concertul din Bucuresti, la care au venit foarte multi fani. Le multumim tuturor si in special celor care au venit din provincie. Promitem ca data viitoare va fi si mai tare. Haios e faptul ca inca nu imi dau seama cand a trecut timpul. Parca mai ieri plecam spre Constanta!" a declarat Guess Who.

Ca planuri de viitor, artistul a declarat ca "Incep alaturi de Spike promovarea pentru PI2DE - noul single Guess Who feat Spike - dedicat in exclusivitate fanilor. In toamna va fi lansat un single nou Guess Who. Sper sa am timp de tot ce mi-am propus din punct de vedere profesional." A adaugat artistul.

Cele mai in voga melodii de pe mapamond vor fi prezentate de Guess Who joi, 6 mai, de la ora 13.00!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii