Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grila de vara Kanal D

ro

26 Jun, 2010 00:54 6823 Marime text
ernest_2_-_kanal_d.jpgKanal D a pregatit pentru aceasta vara o grila de programe noua, cu o serie de emisiuni in premiera, adaptate sezonului cald, tonice si antrenante. In aceasta vara Kanal D mizeaza pe divertisment prin emisiuni precum “Restaurant la noi acasa”, “Nevasta mea e cea mai tare”, “Am baiat de insuratoare”, “Faci fata, faci bani”, “Ochii din umbra” dar si prin productia de succes “Satra”, care a ajuns la sezonul 2.

mirela_boureanu_vaida_3_-_kanal_d.jpgIn 28 iunie, la Kanal D se lanseaza reality show-ul “Am baiat de insuratoare”, prezentat de Mirela Boureanu Vaida, care va da intalnire zilnic, de luni pana vineri, de la orele 19:45 si sambata de la orele 20:30. “Am baiat de-nsuratoare” este un reality show care urmareste incercarile prin care trebuie sa treaca familiile unor tineri, in cautarea unor partenere potrivite pentru acestia.  Emisiunea intra in grila in locul reality show-ului “Nora pentru mama” care se termina pe 25 iunie, iar vineri, 2 iulie, de la orele 19.45, puteti urmari finala sezonului patru care culmineaza cu nunta si aflarea castigatorilor.

Din 4 iulie, in fiecare duminica, de la orele 21.00, Ovidiu Nicolescu si Vlad Gorneanu sunt gazdele emisiunii „Faci fata, faci bani”. „Faci fata, faci bani”  este o provocare inedita în care oamenii obisnuiti de pe strada au posibilitatea de a câstiga bani atunci când se asteapta mai putin. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa urmeze instructiunile! Cu riscul de a  parea ridicoli, concurentii trebuie sa urmeze cu strictete indicatiile lui Vlad si Ovidiu, demonstrând în final ca pot face fata oricarei situatii.

ovidiu_nicolescu_si_vlad_gorneanu_1_-_kanal_d.jpgDin 5 iulie, Cosmin Cernat da startul celui de-al doilea sezon al emisiunii Satra, difuzata in fiecare luni si marti, de la 20.30. Saptamanal, trei vedete vor intra in casa unei familii de rromi unde vor fi nevoite  sa respecte regulile impuse de capul familiei si sa traiasca pentru doua zile dupa obiceiurile satrei in care au fost primite. Cele trei vedete vor intra intr-o competitie, fiecare dintre ele luptand in numele cate unei ascociatii neguvernamentala care  ajuta copiii rromi sa se integreze in societate. Printre vedetele invitate in emisiune se numara nume precum Sanziana Buruiana, Simona Senzual, Sorana (ex-Asia), Marilena Nitu, Mihai Mitoseru,  Oana Bercaru, Axinte dar si reprezentantii ai etniei ca Jean de la Craiova sau Dan Bursuc

Din 9 iulie, in fiecare vineri, de la 20.30, Ernest va invita la emisiunea  “Ochii din umbra”, un nou reality show la Kanal D, care  isi propune sa scoata la iveala fata nevazuta a oamenilor, sa-i arate asa cum sunt, cu bune si cu rele. Cu ajutorul camerelor ascunse de filmat, al detectivilor si a dispozitivelor de urmarire, emisiunea incerca sa raspunda tuturor solicitarilor telespectatorilor: de la angajator care vrea  sa-si testeze angajatul, la soacra care vrea sa-si verifice nora, la copil care nu intelege de ce tatal sau mama nu-l mai iubesc.

ovidiu_cuncea_5_-_kanal_d.jpgToate acestea vin in competarea emisiunilor deja lansate pentru aceasta vara. Astfel, vara a debutat la Kanal D cu lansarea emisiunii “Medicii”, moderata de Dinu Maxer si Ioana Oprea. In fiecare zi, de luni pana vineri, in direct, de la ora 13:15, Kanal D prezinta “Medicii”, un talk show pe teme medicale, care are la baza un format international de succes. Dinu Maxer, medic specialist in medicina de familie, si Ioana Oprea  au ca invitati cei mai buni medici specilisti din tara care le prezinta telespectatorilor ultimele informatii privind probleme de sanatate, dar si metode de preventie si informare.  Emisiunea se remarca in randul productiilor de gen printr-o abordare noua, care trece de la discutiile standard, de tip moderator – medic invitat, într-un limbaj de multe ori greu de înteles de catre pacientii obisnuiti, la explicatii, exemple si solutii care sa ajute oamenii sa înteleaga etapele unei afectiuni, modalitati de prevenire si de tratare.

Pe 9 iunie, Kanal D a lansat emisiunea “Restaurant la noi acasa”, un reality show pe teme culinare ce va fi difuzat pe timpul verii in fiecare miercuri, de la ora 20:30. Emisiunea prezinta competitia dintre doua familii care au la dispozitie trei zile pentru a-si transforma casa in restaurant. Concurentii trebuie sa isi convinga clientii ca atat mancarea cat si serviciile “restaurantului” lor sunt de cea mai buna calitate, iar succesul lor se va masura in valoarea incasarilor dar si a tips-urilor incasate.

Joi, 17 iunie Kanal D a lansat emisiunea “Nevasta mea e cea mai tare”, o emisiune concurs prezentata de Ovidiu Cuncea.  In fiecare joi, de la ora 20:30, trei barbati  se intrec pentru a demonstra care dintre ei are cea mai buna nevasta. Sotiile acestora vor fi cele care vor intra in competitie, ele trebuind sa demonstreze ca fac fata oricaror provocari ,dar in acelasi timp si sa demonteze miturile despre femei, precum acelea ca femeile nu au ce cauta la volan, ca sunt cheltuitoare sau ca vorbesc si plang prea mult. Cele trei cupluri inscrise in competitie se lupta pentru castigarea premiului cel mare in bani, dar si pentru diploma de “Cea mai buna nevasta”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria elena ungureanu 11 Mar, 2013 08:28 antena 1 nu dă filme frumoase acasă tv dă filme cu țiganii....ernest este grec si nevasta lui ernest este romîncă