Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dupa ce si-a luat permisul pentru toate categoriile auto, Roxana Ciuhulescu poate conduce autobuze si camioane cu remorca de 18 m lungime

ro

26 Jan, 2011 23:28 2165 Marime text
cc1k8868_resize.jpgRoxana Ciuhulescu, prezentatoarea Pro Motor, este de saptamana aceasta oficial sofer profesionist. Vedeta Pro Tv a facut scoala de soferi de autobuz si camion cu remorca, iar saptamana aceasta a luat examenul in urma caruia a devenit posesoarea permisului profesionist de conducere pentru toate categoriile de autovehicule. De acum, Roxana va putea stapani pe drumurile din Romania pe langa motociclete, masini mici, dubite, autobuze si camioane, si ansambluri cu remorca lungi de 18 m.

"Am o mare satisfactie, mi-am implinit un vis inca de acum 2 ani. N-a fost usor, dar am reusit. Dupa ce am luat si ultimul examen, D-ul, nu imi mai incapeam in piele de fericire.", povesteste curajoasa vedeta care are amintiri foarte placute din perioada in care a invatat sa tina in frau masinile uriase. Daca la orele de camion cu remorca era mai dificil, cand era la volanul autobuzului, Roxana avea senzatia ca pleaca in excursie. "Colegii de clasa" au rasfatat-o si au protejat-o pe vedeta Pro Tv, fiind singura fata din grupa de 15 invatacei: "M-am simtit bine alaturi de colegii mei inca de la inceput si a fost o adevarata placere sa conduc. Am avut cei mai buni instructori si le multumesc pentru tot ce m-au invatat. Abia asteptam sa vina sambata sa merg la scoala de soferi si sunt sigura ca toate acestea imi vor lipsi."

Pe cat era de familiarizata cu examenele de scoala de soferi, Roxana a avut mari emotii atat la proba teoretica, cat si la cea practica, mai ales ca statutul ei de prezentator al celei mai urmarite emisiuni auto din Romania de 10 ani nu prea lasa loc de greseli: "Simteam ca nu trebuie sa fac nicio greseala, chiar daca sunt femeie si poate daca nu as fi fost cunoscuta, as fi fost privita cu indulgenta. M-am concentrat, am "tremurat" in sinea mea si iata ca am luat examenele cu brio.", povesteste Roxana.

Prezentatoarea Pro Motor abia asteapta sa testeze pentru telespectatorii emisiunii diverse camioane pe drumurile publice si de ce nu sa si participe la multe cursuri de conducere preventiva a unor astfel de vehicule. Chiar daca prietenii ei glumesc cu ea propunandu-i sa deschida o linie de transport in comun Bucuresti-Paralia Katerini, Roxana chiar are ganduri serioase dupa ce si-a luat permisul pentru toate categoriile: "Visez sa merg la o competitie de camioane, sa ma antrenez o vreme buna, iar apoi sa iau startul intr-o cursa celebra de camioane.", viseaza vedeta.

Desi nu intelege utilitatea permisului nou dobandit, Mihai Ivanescu, sotul Roxanei, este mandru de toate realizarile ei si o incurajeaza intotdeauna. Mai mult decat atat, pentru ca stie ca sotia sa isi doreste de multa vreme sa ajunga la Opera din Viena, Mihai are de gand sa-si premieze sotia pentru «coronita» auto si sa ii pregateasca o excursie in locul mult dorit.

Cu un palmares in care se numara permisul auto pentru toate categoriile de autovehicule, trei licente de scafandru, doua de pilot si copilot de raliu, nenumarate diplome la diverse sporturi practicate, Roxana Ciuhulescu nu se opreste aici: "Vreau sa iau brevetul pentru condus ambarcatiuni cu vela, asa ca in martie ma voi inscrie la primul curs.", declara neobosita Roxana care uimeste pe toata lumea din jur cu ambitiile ei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii