Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminica, 6 martie, la Pro Tv de la 21.45, "Serviciul Roman de Comedie" face cele mai neobisnuite dedicatii de Ziua Femeii

ro

04 Mar, 2011 22:55 5044 Marime text

cc1k9530.jpgPentru ca se apropie Ziua Femeii, "Serviciul Roman de Comedie" se pregateste duminica aceasta, la Pro Tv, de la 21.45, sa faca cele mai haioase si mai neasteptate dedicatii pentru femei. Cele mai cunoscute personaje masculine de la SRC dau startul dedicatiilor adresate intr-un stil unic.

cc1k9629.jpgAstfel, C.V. Tudor (Dragos Stoica) o va felicita pe traducatoarea de limba maghiara (Beatrice Peter), pe care o si da afara, Basescu (Valentin Darie) si Boc (Claudiu Maier) fac un elogiu Crizei (Alexandra Timofte), Patriciu (Ducu Hancu) si Vantu (Dragos Musat) ii fac o dedicatie Biancai Dragusanu (Aniela Petreanu), in vreme ce Victor Ponta (Iulian Postelnicu) si Crin Antonescu (Cosmin Natanticu) reediteaza celebra poveste de dragoste dintre Romeo si Julieta.

cc1k9681.jpgSubiectul monden al saptamanii, divortul Columbenilor, este si el tratat de "Serviciul Roman de Comedie" in rubrica "Sa mor io daca inteleg ceva" prezentata de Bianca Dragusanu (Aniela Petreanu).

cc1k9726.jpgAstfel, Irinel Columbeanu (Cristi Rotaru) si Monica (Lia Sinchevici) vin in Casa PROporului pentru a povesti cine are mai multa dreptate in toata aceasta poveste. O premiera la SRC, duminica aceasta, este si rubrica "Romanii n-au talent", care, printre mai multe numere senzationale, ii va prezenta si pe Freddy Mercury (Cosmin Natanticu) si Monserrat Caballé (George Andreescu).

cc1k9770.jpgIn plus, ca o continuare a clipului "Oaia mea" lansat pe www.protv.ro, SRC prezinta un interviu ecvestru de exceptie cu Gigi Becali (Dragos Stoica), prin care acesta isi va manifesta dragostea fata de natura si simbioza cu animalele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii