Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diva hispanica, J.Lo, vine la MTV IDOL!

ro

15 Jun, 2010 17:28 1695 Marime text

j-lo-2.jpgMiercuri, 16 iunie, de la ora 09:00, faimoasa diva latino, Jennifer Lopez, vine la MTV Idol!

Actrita si cantareata de origine hispanica se afla pe lista celor mai influente 100 de persoane din tara sa natala, potrivit revistei People en Espanol. J.Lo si-a inceput cariera ca actrita in comedia "In Living Color", dupa urmand ca apoi sa primeasca roluri importante in filme precum "Selena", "Anaconda", "The Wedding Planner" sau "Maid In Manhattan". Frumoasa diva si-a dorit insa mai mult decat o cariera in actorie si a reusit sa urce in topul celor mai apreciate cantarete cu piese ca "If you had my love", "Waiting for tonight" sau "No me ames", un duet cu actualul sau sot, Marc Anthony. Jennifer Lopez a ocupat locul intai in topul Billboard 200 si a castigat American Music Award for Favorite Pop/Rock Female Artist si American Music Award for Favorite Latin Artist!

In prezent, diva are doi gemeni impreuna cu artistul Marc Anthony, cei doi soti planuind sa isi reinnoiasca juramintele pentru a celebra cei 6 ani de casnicie.

MTV Idol aduce telespectatorilor informatii si detalii picante din viata frumoasei hispanice, Jennifer Lopez, miercuri, 16 iunie, de la ora 09:00, numai la MTV Idol!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii