Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din 15 octombrie, "Dansez pentru tine" incepe la Pro Tv cu vedete, concurenti si povesti de nota 10

ro

04 Oct, 2010 19:41 4860 Marime text
dansez_15_oct_2.jpgNumaratoarea inversa pana la debutul celui de-al zecelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" a inceput. Paula Seling, Adela Popescu, Nicola, Doinita Oancea, Razvan Fodor, Bogdan Vladau, Jorge si Octavian Strunila au acceptat sa intre in competitia deloc usoara de la "Dansez pentru tine" pentru a incerca sa implineasca un vis si sa schimbe in bine destinul trist al unor oameni simpli. Repetitiile au inceput deja, perechile se tatoneaza, coregrafii testeaza limitele elevilor lor, salile de dans deja vibreaza de muzica si de pasi de cabaret. In 15 octombrie, "Dansez pentru tine" deschide ringul pentru eleganta, spectacol, stiluri noi de dans si oameni de nota 10.

dansez_15_oct.jpgAdela Popescu, actrita din serialul "Iubire si onoare" de la Acasa, va dansa alaturi de Lica Alexandru (20 de ani, Timisoara) pentru ca cei doi frati ai lui sa aiba un viitor bun, iar mama sa care s-a sacrificat o viata pentru ei sa aiba o viata linistita si sufletul impacat ca toti copiii ei sunt bine. Mama lui Alex, Mariana, a avut o viata extrem de incercata. A fost data de mica la orfelinat, a intalnit doar barbati care au parasit-o sau au maltratat-o fizic si psihic. A avut o viata presarata numai cu lipsuri si mutari dintr-o locuinta in alta, fara a avea vreodata un camin al ei. Dar ea nu s-a lasata prada deznadejdii, a luptat si a mers mai departe pentru cei trei copii ai ei. Alex a ajuns la Facultatea de Arte, sectia - grafica si design, la Timisoara, iar mama si fratii sai l-au urmat de la Pitesti pentru a fi impreuna. Visul mamei este ca si ceilalti doi frati ai lui Alex, Daniel, de 7 ani si Radu, de 18 ani, sa fie bine. Alex simte la randul lui ca trebuie sa isi ajute familia. Dansul a fost refugiul lui in momentele in care nu avea speranta intr-o viata mai buna si visul sau a fost sa ajunga in lumina rampei. Acum are ocazia sa lupte pentru un viitor mai bun pentru fratii sai prin dans.

Paula Seling a intrat in competitia "Dansez pentru tine" ca sa fie alaturi de Tudor Moldoveanu (18 ani, Bucuresti) in visul lui de a-i multumi mamei sale pentru toate sacrificiile facute pentru el si a-i implini dorinta de o viata de a avea o locuinta doar a lor, un camin la care a visat mereu si pe care nu l-a avut niciodata. Tudor a fost crescut doar de mama sa de la varsta de 4 ani. Dupa divortul parintilor, ramasi practic pe "drumuri", mama lui Tudor nu s-a dat batuta si a hotarat sa inceapa o viata noua. A vrut sa-I ofere posibilitatea fiului sau de a avea o viata decenta. Astfel, ambitioasa, a inceput cursurile Facultatii de Actorie din Bucuresti si a devenit actrita. Desi toata viata lor au fost nevoiti sa se mute din casa in casa, mama lui Tudor nu a renuntat nicio clipa la visul ei, acela de a-si vedea baiatul balerin. In ciuda greutatilor pe care le-au intampinat, mama lui Tudor a invins si si-a vazut visul cu ochii. Tudor vrea sa-i rasplateasca mamei toate sacrificiile si la randul lui sa-i indeplineasca si el visul de a avea o locuinta doar a lor, un camin pe care nu l-au avut niciodata.

Nicola a raspuns pozitiv provocarii „Dansez pentru tine" pentru a-l sustine pe partenerul sau, Stefan Giurea (35 de ani, Braila) sa treaca peste drama pe care o traieste si sa-si ajute baiatul grav bolnav. Stefan a avut o copilarie plina de suferinte, el provenind dintr-o familie cu un tata abuziv si alchoolic. A preferat insa sa invete din aceste experiente si sa nu se lase coplesit de traumele suferite. Cand si-a intemeiat propria familie alaturi de Gratiela, si-a propus sa fie un tata bun, asa cum nu a fost tatal sau. Nasterea primului sau copil, Gabriel Alexandru, a fost cea mai fericita zi din viata lui. La scurt timp a aparut si cel de-al doilea copil al familiei, Jasmine Cristina, din nou o zi fericita din viata lui. Tocmai cand ar fi trebuit sa inceapa sa se bucure de o viata idilica alaturi de familia sa a aflat cu durere boala fiului sau diagnosticat cu Distrofie musculara progresiva Duchenne. Baiatul este condamnat la o viata intr-un carucior cu rotile. Stefan doreste sa lupte prin dans pentru ca fiul sau sa aiba o viata cat mai usoara, sa aiba un scaun cu rotile performant si conditii adecvate situatiei lui.

Doinita Oancea, actrita care joaca rolul Minodorei in serialul „Mostenirea", de la Pro Tv, ii este alaturi partenerului sau Claudiu Petrisor Apostu (21 de ani, Brasov) care doreste sa-si ajute familia numeroasa pe care o are. Tatal lui Claudiu provine dintr-o familie numeroasa, cu 13 frati, dintr-un sat din judetul Iasi, el fiind cel mai mare dintre frati. Pentru ca intodeauna si-a dorit mai mult de la viata, a plecat sa munceasca departe de familie, tocmai in Busteni. Insa visul lui a fost sa-si aduca fratii aproape de el, sa fie impreuna. S-a zbatut sa le gaseasca locuri de munca si un acoperis deasupra capului. Chiar daca acum unii s-au mai raspandit prin lume, tatal lui Claudiu le-a insuflat mereu spiritul de luptatori. Visul tatalui este ca fratii sai sa aiba o viata mai buna. Claudiu isi doreste ca prin dans sa duca pana la capat acest vis al tatalui cat si visurile lui, sa-i demonstreze ca si el este un invingator.

Razvan Fodor, actorul din serialul „Iubire si onoare" de la Acasa, a intrat in concursul „Dansez pentru tine" pentru a lupta alaturi de Lena Radulescu (29 de ani, Constanta) pentru sanatatea mamei ei bolnave care ar putea merge din nou, dar si pentru memoria sotului sau decedat care si-ar fi dorit sa o vada in aceasta emisiune. Lena provine dintr-o familie de balerini. Ea a facut balet pana la 18 ani, tatal ei, fost balerin, e profesor de balet in Italia, fratele sau, plecat in SUA de 10 ani, este balerin, iar mama ei a fost balerina si profesoara de balet la Opera Romana din Bucuresti. Mama Lenei a crescut doi copii singura si din cauza vietii dificile, acum 12 ani a iesit la pensie pe caz de boala. Starea ei de sanatate s-a degradat si in prezent are multe afectiuni care au adus-o la pat. Din cauza problemelor de sanatate se deplaseaza foarte greu, mai mult cu ajutorul unui carucior cu rotile. Lena intotdeauna si-a dorit sa lupte pentru mama ei si visul sau devenise un tel comun si pentru iubitul ei. Acesta, din pacate, a fost unul dintre cei 12militaricare şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic de la Aerodromul Tuzla, în timp ce efectuau un zbor pentru antrenamente de paraşutare. Liviu o sustinea pe Lena si chiar i-a marturisit inainte cu cateva zile de acest tragic accident ca ar fi tare mandru de ea daca ar ajunge la Dansez pentru tine, sa-si poata ajuta mama prin dans.

Fotomodelul Bogdan Vladau face pereche in competitia „Dansez pentru tine" cu Ana Maria Iordan (19 ani, Bucuresti) care viseaza sa-l poata ajuta pe tatal ei vitreg grav bolnav care s-a sacrificat intotdeauna pentru ca ea sa aiba o viata buna. Povestea Anei-Maria a inceput la varsta de 9 luni cand a fost parasita de tatal biologic, dar a intalnit un tata adevarat. Tatal ei vitreg este cel care i-a fost mereu aproape chiar si in cele mai grele momente din viata ei. A tratat-o mereu ca pe propriul copil. Atunci cand Ana-Maria a fost diagnosticata cu o tumoare la picior si era in pericol sa il piarda, tatal vitreg a sacrificat totul pentru ea. A renuntat la visurile lui, era in stare sa-si vanda si casa pentru ca Ana- Maria sa fie bine. Ana-Maria isi doreste ca tatal ei sa fie mandru de ea, sa fie sprijinul lui, sa-l ajute sa depaseasca problemele de sanatate si sa-i ofere o viata mai buna, pentru ca merita din plin.

Actorul Octavian Strunila care joaca rolul lui Stiven in serialul „Mostenirea" de la Pro Tv lupta in ringul emotiilor alaturi de Ella Dumitru de 17 ani, din Hunedoara pentru a-si aduce odata pentru totdeauna familia la lumina, sa-si ajute mama, tatal adoptiv si bunica sa uite viata de cosmar pe care au avut-o. Povestea familiei Ellei este desprinsa parca dintr-un film thriller. Mama ei, Simona, a fost injunghiata de tatal Ellei pentru ca acesta nu a suportat sa se desparta de el si a hotarat sa o omoare. Din fericire, femeia a scapat cu viata, dar a ramas paralizata de la brau in jos si este imobilizata intr-un scaun cu rotile pentru totdeauna. La un an dupa aceasta intamplare oribila, in viata Ellei si a mamei ei a aparut o raza de soare o data cu Sorin. Acesta avea sa devina sotul Simonei si tatal adoptiv al Ellei, cel care in ultimii 10 ani are grija de cele doua. Pe 5 august 2010, Sorin avea sa devina eroul familiei in momentul in care si-a salvat de la moarte soacra si sotia. Bunicul Ellei a sarit cu un topor sa le omoare pe cele doua iar Sorin l-a imobilizat. In altercatie Sorin a fost ars de batran pe picioare cu acid de baterie si acum se afla la spital, la sectia chirurgie plastica. Bunica Ellei e in spital, in Hunedoara, cu capul spart si ambele maini in ghips. Bunicul se afla in arestul politiei si risca multi ani de inchisoare. Ella a ramas cu mama, sa o ingrijeasca, ea fiind cu handicap grav. Ella isi doreste sa lupte pentru mama, tatal adoptiv si bunica ei prin ceea ce stie ea mai bine, prin dans.

Cantaretul Jorge care joaca rolul lui Romeo in musicalul „Romeo si Julieta" de la Teatrul National de Opereta face pereche in ringul visurilor cu Liliana Mitu (23 de ani, Constanta) care isi doreste sa-si ajute familia sa aiba o viata mai buna, chiar daca ea de multe ori s-a simtit parasita de toti. Liliana a dus o viata plina de greutati pe care le-a depasit mai mult singura. La o varsta destul de frageda, Liliana a fost abuzata sexual de varul ei. Nici acasa nu era mai bine, pentru ca tatal ei era foarte agresiv. Din cauza tatalui au pierdut si casa in care locuiau si au fost nevoiti sa se mute la bunici. Parintii Lilianei au luat calea strainatatii, dar fiecare cu drumul lui. Mai tarziu a plecat si fratele ei, astfel ca Liliana a ramas singura la bunicii ei. Nu s-a dat batuta nicio clipa. A avut grija de bunici si a facut si o facultate pe care a terminat-o cu nota maxima. De curand bunicii au dat-o afara din casa lor in urma unor neintelegeri cu mama ei. Desi de multe ori Liliana s-a simtit parasita, ea isi doreste sa danseze pentru familia ei, sa le ofere o viata mai buna.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii