Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 10 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Dragobete Sara si Vintila au fost ospatari chiar in Piata Universitatii

ro

25 Feb, 2010 16:30 1381 Marime text

1.jpgDe Dragobete, ProFM si-a premiat ascultatorii cu o cina spectaculoasa, chiar in Piata Universitatii, servita de matinalii Sara si Vintila.

Andreea si Ovidiu, castigatorii concursului de la ProFM, au trimis pe adresa alarma@profm.ro o fotografie si povestea lor de dragoste si asa s-au trezit la o masa asezata fix in centrul Capitalei, unde ospatari erau chiar DJ-ii ProFM Sara si Vintila.

Cei doi indragostiti au marturisit ca experienta a fost cu totul deosebita, au petrecut o seara de care isi vor aduce aminte intotdeauna si, nu in ultimul rand, au fost foarte multumiti de serviciile celor doi "ospatari". "Andreea si Ovidiu au fost curajosi ca au acceptat aceasta provocare si ma bucur ca le-am organizat o seara pe care n-o vor uita prea curand. In plus, am fost niste ospatari exemplari, nu am asteptat nici un bacsisJ", a povestit Sara. Pe langa cina, cuplul a avut parte si de o demonstratie din partea lui Vintila, care a inceput sa jongleze cu sticle si farfurii. "Prin '92 -'93 am lucrat intr-un restaurant mexican din Anglia. Lucram atat in bar, cat si in bucatarie, iar pentru ca totul era deschis, iar clientii puteau vedea ce se intampla acolo, trebuia sa fii extrem de atent si creativ, pentru a-i impresiona. Intre timp mi-am mai pierdut insa din dexteritate. Oricum, mi-ar fi placut sa fiu in locul lor si sa am ocazia sa iau masa intr-un loc neconventional", a povestit George Vintila.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii