Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Christian Sabbagh "Am fost un copil cuminte!"

ro

01 Nov, 2011 22:36 1225 Marime text

Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, s-a aflat weekend-ul acesta la Serbarile Toamnei din Valenii de Munte, locul in care si-a petrecut cea mai mare parte a copilariei. In interviul acordat in exclusivitate emisiunii "Draga mea prietena", moderatorul le-a vorbit telespectatorilor despre casa din Romania in care a locuit atunci cand familia lui a decis sa paraseasca Libanul.

"Este o casa normala de vacanta. Teoretic, vin in fiecare weekend aici. Asa imi propusesem candva, sa vin sa ma relaxez. Dar in meseria noastra nu prea ai timp, asa ca vin si stau doar cateva ore sa imi vad mama", a spus Christian Sabbagh.

Jucand rolul reporterului, Gabriela Cristea Toader si-a intervievat colegul, incercand sa afle daca acesta era cuminte in copilarie. "Eram cuminte pentru ca am crescut intr-o familie de politisti si ai mei ma tineau cam din scurt", i-a raspuns prezentatorul Stirilor Kanal D.

Indragitul prezentator i-a povestit Gabrielei si faptul ca a facut studiile la Liceul "Nicolae Iorga", un liceu cu profil industrial si la finele caruia a obtinut o diploma de "lacatus prin aschiere". Intrebat daca stie ce face un lacatus prin aschiere, Christian Sabbagh a raspuns: "Sincer sa fiu, habar nu am. Crede-ma! Dar, la vremea respectiva, ma familiarizasem cu strungul. Este foarte adevarat ca imi era cam frica de acel aparat pentru ca auzisem tot felul de legende, ca poate sa iti prinda mana, ca poti sa ramai ciung! Si, ca atare, am stat departe de acel strung".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii