Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Catalin Maruta a citit in exclusivitate la "Happy Hour" prima parte a scrisorii de adio a Madalinei Manole

ro

08 Sep, 2010 16:46 2899 Marime text
madalina_manole.jpg"Sunt o neputincioasa, o nevredinca, o complexata, am un milion de defecte si astea ma fac sa gandesc ca TREBUIE SA MA OPRESC AICI, VIATA MEA! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, DOAR EU! VOI TOTI MA IUBITI si mi-ati aratat lucrul asta mereu, tot timpul! SI TOTUSI EU GANDESC CA TREBUIE SA MA OPRESC AICI CU VIATA! ASA GANDESC EU, ASA TREBUIE!!! Cum sa inchei randurile astea??? Cum??? Sint de neiertat, ma gandesc la VOI TOTI DAR si LA CE SA FAC SA NU MAI FIU!" Acestea sunt o parte din randurile pe care Madalina Manole le-a scris in testamentul sau sentimental, scrisoare gasita de sotul sau si din care Catalin Maruta a citit cateva fragmente marti seara, in exclusivitate la "Happy Hour".

Prezentatorul de la Pro Tv l-a avut alaturi pe Happylica pe sotul artistei, Petru Mircea, care a continuat seria dezvaluirilor legate de ultimele zile din viata Madalinei. "Scrisoarea aceasta este scrisa de Madalina", a spus cu lacrimi in ochi Petru Mircea, sau "Puiu", cum il alinta artista pe sotul ei. Originalul se afla in acest moment la Parchetul de pe langa Judecatoria Bucuresti, alaturi de alte scrisori redactate de artista. Petru a marturisit la "Happy Hour" ca a gasit scrisoarea in dormitorul lor, intr-un sertar in care Madalina isi tinea cartile de rugaciuni. Un alt fragment din scrisoarea Madalinei face referire la toti cei dragi ei: "Mi-a daruit DUMNEZEU: cel mai frumos si curat suflet din lume, PUIU AL MEU, cel mai mare si minunat DAR, COPILASUL NOSTRU, cei mai buni si sacrificati PARINTI din lume, frate drag, nepoti dragi, rude, prieteni, atata lume cu sufletul curat in jurul meu! NU LE MERIT, nu stiu ce sa fac cu ele, cum sa am grija de ele, cum sa le fiu de FOLOS!!! PUI MIC sa ramana o perioada la BOTOSANI, cu mama si tata! Poate ma VA IERTA, mai tarziu! CAND VA FI MARE!".

In platoul "Happy Hour" Catalin Maruta a stat de vorba si cu Petrica Lucian, un expert criminalist, care a analizat scrisoarea Madalinei, o copie scanata dupa originalul depus la dosar, si care a precizat ca, la prima vedere, poate spune ca la momentul scrierii acestui document hotararea era deja luata. In plus, expertul crede ca scrisul arata hotararea de a scrie si de a-si cere scuze pentru ceva ce avea sa se intample ulterior. Nimic nu tradeaza semne de dezorganizare, tremur al mainii, astfel ca decizia de a lasa aceste randuri celor dragi este foarte clara.

In aceeasi editie, Petru Mircea a mai facut o dezvaluire socanta la "Happy Hour": Madalina Manole s-a filmat de ramas bun, cu putin timp inainte de moarte. Inainte de a pleca pentru totdeauna de langa cei dragi, Madalina Manole s-a filmat in oglinda, acestea fiind imagini de ramas bun. Petru Mircea a marturisit ca a descoperit filmuletul printre casetele familiei in timp ce cauta imagini cu el si Madalina pentru echipa "Happy Hour". Acesta a precizat ca este vorba de imagini in care Madalina isi ia ramas bun de la cei dragi: "De la mine, de la copil, pentru ca noi am fost lumea ei". Pentru acest ramas bun, cantareata s-a filmat singura in oglinda, cu o camera de mana. Imaginile urmeaza sa fie prezentate in exclusivitate la "Happy Hour".

Petru Mircea i-a mai povestit marti seara lui Catalin Maruta si de ce el si Madalina s-au casatorit dupa cinci ani de relatie. "Pana sa apara copilul nu am avut nevoie de acea hartie", a spus cel pe care artista il alinta "Puiu". "Aveam o viata de familie inainte sa ne casatorim, dar fara acte. Copilul trebuia sa se nasca intr-o familie in regula si din punctul asta de vedere", a mai precizat invitatul lui Maruta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii