Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aventura in Satra pentru Cove, Miki si Claudiu Bleont

ro

06 Aug, 2010 18:08 1941 Marime text
9satra_050.jpgSaptamana aceasta la Satra, reality show-ul de la Kanal D care aduce vedetele autohotone in mijlocul comunitatilor de rromi, Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, i-a avut invitati pe Gabriel Coveseanu (Cove), Miki ( ex. K-pital) si actorul Claudiu Bleont. Cei trei invitati au trecut printr-o serie de peripetii care de care mai incitante.

Una dintre sarcinile pe care le-au avut de indeplinit cele trei vedete a fost ca fiecare sa confectioneze diverse obiecte din tabla, supravegheati de bulibasa. Apoi, fiecare dintre ei a mers in centrul satului cu cazanul, galeata si făraşele din tabla incercand sa le vanda insotiti de tot alaiul tiganesc.

Claudiu Bleont a refuzat sa vanda galeti

9satra_087.jpgDintre toti, mai putin norocos a fost Claudiu Bleont care nu a reusit sa-si vanda galeata, el nedorind sa alerge dupa clienti. Motivand ca e prea cald, vedeta nu s-a dezlipit de langa Miki si Cove, preferand sa incerce sa plateasca pe cineva sa ii vinda marfa: „Eu nu ma misc, eu iti postesc, nu vreau sa mananc, nu ma duc pe soarele asta nicaieri, sa mearga cine vrea. Cine vrea sa vanda galeata asta la soare il platesc cu 5 lei, dar o vinde pe asta cu 15 lei. Eu nu ma misc de aici, sa fiu al dracu', pe soarele asta...asta e soare pe care nu trebuie sa muncesti, stati dracu' acasa mai stati si cu burta la umbra!!!!!!"

Cove speriat de conditiile din Satra

9satra_309.jpgDaca in timpul zilei, Miki, Claudiu si Cove s-au descurcat onorabil cu sarcinile pe care le-au avut de indeplinit, seara a debutat pentru cei trei cu o adevarata aventura. Vedetele au realizat cu mult regret ca nimic din conditiile cu care sunt obisnuiti nu se potriveste cu ce au descoperit in satra din Targu-Jiu. Pentru a-si indulci amarul, Claudiu si Cove au inceput sa faca haz de necaz pe seama locului unde i-a dus nevasta bulibasei sa se odihneasca. Mai mult, Cove a fost foarte intrigat cand a aflat ca nici dus nu poate sa faca, eventual trebuia sa astepte sa inceapa sa ploua ca sa se spele, dupa cum i-a spus nevasta bulibasei: "Daca ploaie pe noi, dusul e gata facut". Din nou, uimit de conditiile din satra, Cove nu ezita sa-si puna intrebarea "Cum or trai, mai frate, aici?!" La asemenea remarca, Claudiu nu s-a putut abtine si a izbucnit in ras spunand ca: „Iaca bine, sunt inca vii!!!!" La asa vorbe, replica lui Cove nu s-a lasat asteptata: „Dar noi, crezi ca mai ramanem vii? Vaca unde doarme?Poate e mai curat!", a raspuns amuzat peste masura de situatie.

Nu ratati cele mai spectaculoase aventuri ale celui mai fierbinte show al verii, alaturi de Cosmin Cernat si invitatii sai in Satra, in fiecare luni si marti de la ora 20:30, la Kanal D.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii