Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Duban si Ingrid Bisu va ofera "Cafeaua de dimineata"

ro

01 Mar, 2011 23:53 2179 Marime text

Incepand de luni, 7 martie, de la orele 07.30, Andrei Duban si Ingrid Bisu ii invita pe telespectatori sa-si petreaca diminetile impreuna, in noul matinal de la Kanal D - "Cafeaua de dimineata".

Cu un format care presupune informatii succinte si relevante, reporteri care iau pulsul orasului din "strada" si rubrici menite sa aduca buna dispozitie, "Cafeaua de dimineata" este matinalul perfect pentru persoanele active, care doresc sa-si inceapa rutina zilnica cu o atitudine pozitiva si optimista, fiind conectati la cele mai importante stiri ale momentului.

"La <Cafeaua de dimineata> le vom aduce telespectatorilor informatii utile si importante si, totodata, sper ca fiecare dimineata alaturi de noi sa anunte o zi minunata" marturisteste Ingrid Bisu, moderatoarea show-ului.

Matinalul de la Kanal D, "Cafeaua de dimineata", va fi difuzat in direct, in fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul orar 07.30 - 09.30.

"Imi doresc de la aceasta emisiune ca oamenii sa iasa din casa cu zambetul pe buze. Vom incerca sa le aducem o stare buna, sa ii facem sa priveasca viata un pic mai relaxati si sper sa le intre in obisnuinta sa-si bea cafeaua, ceaiul sau sucul de dimineata alaturi de noi, in fiecare zi", spune Andrei Duban, partea masculina a cuplului de prezentatori a emisiunii.

Gazdele noului show de la Kanal D, Andrei Duban si Ingrid Bisu, au fost selectati in urma unui casting care a durat mai multe luni, ei dovedind ca formeaza o echipa care are capacitatea de a aduce pe sticla seriozitatea si umorul deopotriva.

Andrei Duban (38 de ani) este actor al Teatrului National Bucuresti si este implicat in lumea televiziunii de peste 15 ani, fie din postura de moderator tv, colaborator sau invitat special. Experienta incontestabila si simtul umorului, care il defineste, l-au recomandat pe Andrei ca fiind o alegere fireasca pentru cel care va intampina telespectatorii Kanal D in fiecare dimineata pe micul ecran.

Ingrid Bisu (23 de ani) este o tanara actrita care s-a remarcat in lumea showbiz-ului romanesc prin rolul principal pe care l-a detinut in serialul "17", rolul din sitcom-ul "Nimeni nu-i perfect", precum si printr-o serie de aparitii publicitare. Combinatia dintre istetimea agera, frumusetea rapitoare si naturaletea in comunicare au reprezentat pentru Ingrid viza de intrare in lumea emisiunilor in direct.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii