Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Libertatea de a fi femeie

ro

03 Mar, 2010 19:22 1560 Marime text

Suntem 12 milioane de femei în România. Trăim, gândim, iubim, simţim. Pentru fiecare dintre noi, alegerea unei metode contraceptive este o provocare şi o necesitate a vieţii de zi cu zi.

În continuare încă, avortul reprezintă o metodă contraceptivă. 4 luni, 3 săptămâni, 2 zile nu a fost doar un film. În continuare nu ne protejăm suficient împotriva infecţiilor cu transmitere sexuală. În continuare nu avem încredere în metoda contraceptivă pe care o alegem. În continuare mergem prea rar la medicul ginecolog.
www.contraceptie-moderna.ro este un site făcut de femei pentru femei. Nu îţi vindem nimic, vrem doar să îţi oferim cât mai multe informaţii despre ce înseamnă metodele contraceptive. Ne-am gândit să punem la un loc date despre metodele contraceptive cunoscute, dar şi informaţii despre cele mai noi metode contraceptive. Şi să nu uităm: avem şi un concurs cu premii surpriză!
Ce metodă contraceptivă foloseşti? Ce metodă contraceptivă ţi se potriveşte? Cum alegi metoda contraceptivă potrivită? Sunt câteva dintre întrebările la care te ajutăm să-ţi răspunzi mai uşor.

Discutăm, analizăm, punem întrebări şi oferim răspunsuri pe www.contraceptie-moderna.ro. Când ai un pic de timp pentru tine. Când te gândeşti la tine. Când ştii că tu eşti cea mai importantă persoană. Când sănătatea şi fericirea ta contează.
 În fiecare zi, pentru libertatea ta. Alege să ai grijă de sănătatea ta! Intră în cercul nostru!
Site-ul www.contraceptie-moderna.ro este o parte integranta din compania de informare si de contientizare a populatiei derulata de Asociaţia Română pentru Promovarea Sănătăţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii