Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colesterol mărit? redu-l în mod natural!

ro

01 Oct, 2010 18:14 1605 Marime text
Pe 2 şi 3 octombrie testează-ţi gratuit colesterolul, În magazinul Fresh din Constanţa!

Colesterolul îţi dă bătăi de cap? Dobrogea-Benecol desfăşoară pe 2 şi 3 octombrie a doua acţiune de testare gratuită a colesterolului din cadrul campaniei de informare şi educare a populaţiei "Colesterol mărit? Redu-l în mod natural!". Acţiunea se va desfăşura în incinta magazinul Dobrogea Fresh 3, intrarea de pe Blvd. Alexandru Lăpuşneanu, din Constanţa. Sâmbătă, 2 octombrie oamenii îşi pot testa colesterolul în intervalul 10:00 - 14:00, iar duminică, între orele 9:00 - 13:00.

Evenimentul de măsurare a colesterolului gratuit este al doilea de acest gen desfăşurat de Dobrogea-Benecol. Şi de această dată, persoanele interesate să îşi cunoască nivelul de colesterol vor beneficia de acest test, de interpretarea rezultatelor analizei dar şi de sfaturi medicale cu privire la modalităţile de reducere a colesterolului în mod natural, GRATUIT! Mai mult, primele 10 persoane care vor fi depistate cu un nivel al colesterolului peste limita normală vor beneficia gratuit de kitul de reducere a colesterolului, ce constă în asigurarea dozei zilnice recomandate de pâine Dobrogea-Benecol, pe durata a două săptămâni.

„Colesterol mărit? Redu-l în mod natural!" este o campanie de informare a populaţiei cu privire la colesterol şi la efectele negative pe care le are asupra organismului uman. De asemenea, această campanie urmăreşte educarea publicului cu privire la practica testării de colesterol în mod frecvent, ca modalitate de prevenţie pentru afecţiunile cardiovasculare şi nu numai. Rata mortalităţii din cauza bolilor cardiovasculare în România este de 61% din numărul total de decese, ceea ce face ca România să fie una din ţările fruntaşe, la acest capitol, în Europa. Acest tip de acţiuni se vor desfăşura lunar, pe o perioadă de un an de zile, în supermarketuri, farmacii şi parcuri, în marile oraşe ale ţării.

Pâinea Dobrogea-Benecol este prima pâine funcţională din România, cu efect de reducere a colesterolului. Acest produs este recomandat persoanelor care suferă de diabet, pacienților cu boli cardiovasculare, celor cu hipercolesterolemie familială, dar şi persoanelor care vor să adopte o alimentaţie sănătoasă.

Dobrogea Grup este o companie privată cu capital 100% românesc şi reprezintă de aproape 50 de ani unul din cei mai importanţi producători din domeniul morărit-panificaţie din România. Compania oferă azi clienţilor şi consumatorilor săi peste 300 de produse din 5 domenii de activitate: morărit, panificaţie - patiserie, produse congelate, cereale mic dejun şi biscuiţi.

Produsele Dobrogea sunt echilibrate din punct de vedere nutriţional, sunt produse sănătoase, de cea mai bună calitate, care păstrează gustul şi aroma produselor tradiţionale româneşti. Compania Dobrogea Grup a lansat de-a lungul timpului produse și activități în premieră pentru piața românească, noi branduri și concepte, produse funcționale, cu rol în îmbunătățirea stării de sănătate a organismului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii