Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Actiunea Testeaza-ti colesterolul gratuit"

ro

11 Nov, 2010 16:49 1148 Marime text

MĂSOARĂ-ŢI COLESTEROLUL GRATUIT!

Campania Colesterol mărit? Redu-l în mod natural! continuă în Farmaciile Dona!

Campania „Colesterol mărit? Redu-l în mod natural!" iniţiată de Dobrogea Grup continuă şi în luna noiembrie cu o serie de acţiuni de testare gratuită a colesterolului în Constanţa şi Bucureşti.

Actiunile de măsurare a colesterolului se vor desfăşura joi şi vineri, 11 şi 12 noiembrie.

În Constanţa, pentru ziua de joi, masurătorile se vor face în Farmacia Dona de pe BD. Tomis, nr.137, iar vineri în Farmacia Dona de pe BD. Aurel Vlaicu, nr.95. La Constanţa. Acţiunea începe la ora 11.

În Bucureşti, gazdele vor fi: joi, Farmacia Dona din Bd, Ghe Sincai, nr.2, intre orele 16.00 - 20.00, iar vineri, Farmacia Dona, Calea Crangasi, nr.27, intre orele 15 - 20.

Colesterolul mărit este unul din principalii factori de risc ce cauzează apariţia bolilor cardiovasculare şi reprezintă o problemă de sănătate publică în România. Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, în România rata mortalităţii din cauza afecţiunilor cardiovasculare este de 61% din numărul total de decese, faţă de 37% în UE şi 53% în statele care au aderat recent în UE. În acest sens, Dobrogea Grup, prin grija permanentă faţă de consumatorii săi a lansat Dobrogea-Benecol, prima pâine de secară din România cu esteri de stanoli din plante, ingrediente active cu efect dovedit clinic în reducerea colesterolului.

Acţiunea „Măsoară-ţi colesterolul gratuit" face parte din campania de informare asupra riscurilor colesterolului "COLESTEROL MĂRIT? REDU-L ÎN MOD NATURAL!", susţinută de Dobrogea-Benecol. Incidenţa crescută a bolilor cardiovasculare în România a stat la baza iniţiativei Dobrogea Grup pentru dezvoltarea acestei campanii de testare gratuită a colesterolului. Acest tip de acţiuni se vor desfăşura lunar, pe o perioadă de un an de zile, în supermarketuri, farmacii şi parcuri, în marile oraşe ale ţării.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii