Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol Rafinare a dat startul programului Summer Internship 2009 destinat studentilor

ro

27 May, 2009 20:03 1542 Marime text

                                                             
27.05.2009                                               Contact: Ciprian Chiriac                                           Tel:  0725.856.125

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului Rompetrol, a dat startul, în perioada 7 – 21  mai, programului Summer Internship 2009 destinat studenţilor din centrele universitare Bucureşti, Cluj, Ploieşti, Iaşi şi Constanţa.

“Încă din 2003, prin intermediul acestui program, oferim tinerilor absovenţi sau studenţi în anii terminali ocazia de a se familiariza cu echipamentele şi fluxurile tehnologice ale celei mai moderne rafinării din Europa de Est, dar şi posibilitatea de a construi o carieră într-o companie multinaţională. Până în prezent, peste 250 de tineri studenţi şi absolvenţi au trecut prin acest program, mulţi dintre aceştia regăsindu-se printre actualii angajaţi ai companiei” declară Cristinela Budin, director Resurse Umane al Rompetrol Rafinare.

Compania, prin intermediul reprezentanţilor departamentului de Resurse Umane, a prezentat săptămâna trecută studenţilor din Constanţa ai facultaţilor cu profil de Tehnologia Petrolului, Politehnică, Energetică, Economic şi Protecţia Mediului atât programul de internship cât şi poveştile de success a celor care au facut parte din acesta.

În acest an, Rompetrol Rafinare oferă în cadrul programului un număr de 20 locuri, urmând ca după finalizarea acestuia, la sfârşitul lunii septembrie, să selecteze cei mai buni şi talentaţi dintre ei pentru a doua etapă, cea de Management Trainee.

Pentru a putea aplica la acest program studenţii în ani terminali sau absolvenţii din promoţia 2009 al Facultătilor cu profil de Tehnologia Petrolului, Politehnică, Energetică, Economic şi Protecţia Mediului pot aplica până la data de 11 iunie 2009 pe site-ul de recrutare www.cariere.rompetrol.com sau pot trimite un Curriculum Vitae la adresa www.bestjobs.ro  pentru anunţul Internship Rompetrol în perioada 11 mai 2009- 11 iunie 2009. Programul se va desfaşura în perioada august – septembrie 2009.

Invitatul special al acestei întalniri a fost domnul Sandu Gheorghe, managerul Staţiei DAV (Distilare Atmosferica/Vid) din Petromidia. Acesta, cu o vechime de peste 30 de ani, a rememorat din punctul de vedere al martorului ocular evoluţia rafinăriei Petromidia. Vă reamintim că în luna iunie a acestui an se vor împlini 30 de ani de la punerea în funcţiune a primei instalaţii de pe platforma.
 
Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice
Grupul Rompetrol

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii