Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La nivelul SC RAJA SA s-a luat măsura activării Comandamentului pentru situaţii de urgenţă

ro

04 Jul, 2013 15:35 924 Marime text
În urma avertizărilor meteo, privind atenționările de Cod Galben cu vânt în rafale, averse de ploaie și descărcări electrice, la nivelul SC RAJA SA s-a luat măsura activării Comandamentului pentru situaţii de urgenţă, astăzi, 04 iulie  2013, în intervalul 14,00 – 17,00. Pentru buna funcţionare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare şi pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea, la nivelul comandamentului, au fost constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare.
Asigurăm toţi abonaţii societăţii că RAJA Constanţa va depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă la parametrii optimi. Pentru problemele care pot apărea în funcţionarea sistemului din cauza lipsei de energie electrica (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt), rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA Constanţa va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate avariile la liniile de alimentare cu tensiune.
Totodată, facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul central al societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44. 
 
Biroul de presa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii