Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:04 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie se opreşte apa!

ro

18 Apr, 2012 22:50 536 Marime text

Pentru executarea unor lucrări de sectorizare și monitorizare debit și presiune apă, din municipiul Constanța, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile mâine, 19 aprilie 2012, în intervalul orar 08,30 - 18,00. Vor fi afectați toți consumatorii cuprinși în perimetrul delimitat de străzile Vârfu cu Dor - Democrației - Șoseaua din Vii - Cimitir Viile Noi, dar și abonații din zona delimitată de străzile Șoseaua din Vii - Ion Ursu - Vârfu cu Dor - Democrației.

Tot mâine, 19 aprilie, pentru lucrările de igienizare și reabilitare rezervoarelor de la Cota 20 Ovidiu, SC RAJA SA Constanța întrerupe furnizarea apei potabile în intervalul orar 08,00 - 20,00. Vor fi afectați consumatorii din localitățile Poiana și Oituz, dar și agenții de la intrarea în localitatea Mihail Kogălniceanu: Aeroportul Mihail Kogălniceanu, Dorna SA, Ferma Avicola Agrafood SRL și Hanul Cartali.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de aceste lucrări şi îi asigurăm că SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toţi abonații afectaţi de lucrări să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Purtător cuvânt

Irina Oprea

Ti-a placut articolul?

Comentarii