Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:15 27 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria Mangalia - Comunicat presa serbare 8 Martie

ro

06 Mar, 2012 21:49 773 Marime text

COPIII ÎŞI SERBEAZĂ MAMELE

Şcoala cu clasele I-VIII din Neptun a deschis şirul manifestărilor dedicate zilei de 8 martie. Marţi, 6 martie 2012, la ora 10.00, în sala de clasă, elevii clasei I au oferit mamelor lor un mărţişor de dans, muzică şi vers. Micuţii s-au pregătit timp de două săptămâni pentru acest eveniment deosebit din viaţa lor. Scenariul a fost realizat de doamna învăţătoare Jeni Moldoveanu, iar muzica originală a fost compusă special pentru această serbare de prof. Constantin Ştefănescu.

Deşi nu au avut timp decât de trei repetiţii generale, restul timpului fiind dedicat studiului, micuţii s-au prezentat foarte bine în faţa mămicilor. Emoţiile au fost dublate de prezenţa printre spectatori a primarului Mihai Claudiu Tusac. Invitat să ia parte la eveniment, edilul a felicitat părinţii care cresc aşa de frumos aceste vlăstare, apoi cadrele didactice care-şi dedică viaţa pregătirii pentru viitor a micuţilor. Mai mult, el a apreciat colaborarea deosebită dintre învăţătoare-părinţi-copii, deoarece la iniţiativa doamnei învăţătoare părinţii iau parte direct la orele de curs, urmărind îndeaproape pregătirea copiilor lor la ore şi acasă.

După momentul artistic, copiii au oferit mamelor lor câte un mărţişor făcut de ei din plastelină, alături de care se afla fotografia cu chipul lor. La finalul serbării, primarul municipiului Mangalia i-a surprins pe copii, dar şi pe cei mari cu un dar dulce, un tort adus ca răsplată a efortului lor.

Dep. Mass-media

Ti-a placut articolul?

Comentarii