Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Primaria Cumpăna - 26 ianuarie 2015

ro

26 Jan, 2015 17:26 1002 Marime text
Primăria şi Consiliul Local al comunei Cumpăna, judeţul Constanţa, reprezentate legal de doamna primar, ec. Mariana Gâju, au avut onoarea de a fi în aceste zile oaspeţii unei delegaţii din comuna Budeşti, Republica Moldova, condusă de dna primar Nina Costiuc. Din delegaţie au făcut parte şi Maricica Proca – Director Centrul pentru copii şi tineret din comuna Budeşti şi Andrei Vatamaniuc – arhitect.

După cum ne-a declarat dna Nina Costiuc, Primar comuna Budeşti, delegaţia s-a aflat într-o scurtă vizită de lucru în comuna Cumpăna, în perioada 25 – 26 ianuarie 2015, atât pentru a marca împlinirea a 5 ani de la semnarea acordului de înfrăţire dintre cele două localităţi, cât şi pentru o bună colaborare în vederea atragerii de investiţii comune pentru Cumpăna şi Budeşti, proiecte atractive pentru tineri. Unul din obiectivele vizitei a fost acela de a prelua din experienţa colegilor din primăria Cumpăna pentru ca în viitor să se acceseze fonduri pentru proiecte comune de tineret.

Nina Costiuc, Primarul comunei Budeşti, a ţinut să menţioneze următoarele: „Aş dori să salut călduros cumpănenii şi să-mi exprim simpatia deosebită faţa de colega mea, Mariana Gâju, şi faţă de echipa de consilieri şi de funcţionari publici care au reuşit, printr-o atitudine profesionistă, să schimbe în bine imaginea localităţii. Am văzut cu ochii mei schimbările care s-au petrecut în comunitate”.
Dl. Florin Neagu, Vice-primarul comunei Cumpăna a însoţit delegaţia din Republica Moldova în vizita la obiectivele importante de pe raza comunei Cumpăna, dintre care amintim sediul Primăriei, Sala de sport „Elena Frîncu”, Biserica „Sf. Cuv. Parascheva”, azilul de bătrâni, Geamia şi Căminul cultural.

În încheierea vizitei în comuna Cumpăna, dna primar Costiuc a mai precizat: „Relaţiile interpersonale stau la baza integrării Moldovei în Uniunea Europeană prin România, prin calitatea primăriilor locale şi mi-aş dori să mă bucur de mult mai multe parteneriate ca cel dintre localităţile Cumpăna şi Budeşti. Sunt ferm convinsă că la nivel local este cel mai important să apropiem cele două maluri de Prut”.
                                                                            
Vă transmitem comunicatul ataşat în vederea mediatizării şi vă mulţumim pentru sprijin şi colaborare.
       
 
Cu deosebită consideraţie,
        Primar,
   Ec. Mariana Gâju
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii