Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat asistenti medicali

ro

10 May, 2012 22:58 1177 Marime text

Circa 100 de asistenţi medicali, din cadrul Spitalului Municipal Mangalia, Sanatoriului Balnear, Serviciului de Ambulaţă, dar şi de la cabinete private, au răspuns, miercuri, invitaţiei deputatului Zanfir Iorguş, de a petrece o seară împreună în cadrul Complexului „Saturn". În cadrul întâlnirii s-a discutat despre relaţia dintre administraţia publică locală şi asistenţii medicali, dar şi despre problemele pe care aceştia le au în viaţa de zi cu zi ca şi cetăţeni ai oraşului.

Liderul Sindicatului „Sanitas", Florentina Stoica, a mulţumit deputatului Zanfir Iorguş pentru sprijinul acordat, anul trecut, ca Sanatoriul Balnear Mangalia să nu fie desfiinţat. Deputatul Iorguş a declarat că, atât timp cât va fi implicat în viaţa politică sau administrativă, va continua să lupte ca sanatoriul să rămână în subordinea Ministerului Sănătăţii şi să fie deschis tuturor cetăţenilor. „Timp de 12 ani ca primar şi 4 ani ca deputat, am susţinut activitatea acestei instituţii. Atât timp cât sanatoriul este performant, nu văd de ce am vrea să îi schimbăm statutul. Răspunsul meu este adresat şi cârcotaşilor, celor care lansează tot felul de scenarii vizavi de Sanatoriul Balnear Mangalia", a arătat Zanfir Iorguş.

În ceea ce priveşte Spitalul Municipal, Zanfir Iorguş a menţionat faptul că municipalitatea trebuie să susţină dotarea cu aparatura necesară, dar nu aceea aflată pe stocurile societăţilor prietenilor conducerii administraţiei locale. După modelul celorlalte asociaţii din Mangalia, deputatul Iorguş i-a îndemnat pe asistenţii medicali să se reunească într-un organism profesionist, susţinut de către viitoarea administraţie locală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii