Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta, în vizită la Tabăra Năvodari

ro

26 Aug, 2011 21:48 1479 Marime text

ponta_resize.jpgLiderii PSD au vizitat oraşul administrat de social democratul Nicolae Matei şi şi-au amintit de primele vacanţe petrecute în Tabăra de aici
Preşedintele PSD Victor Ponta, alături de soţia sa, Daciana Sârbu şi alţi lideri locali şi naţionali social democraţi – s-au aflat, vineri în oraşul Năvodari.
Victor Ponta a vizitat, aşa cum a promis Tabăra „Delfinul” din localitate şi s-a arătat încântat de schimbările şi transformările pe care administraţia condusă de Nicolae Matei le-a făcut în ultima perioadă. Pentru că timpul nu i-a permis, liderul PSD nu a putut sta mai mult, însă a promis că revine ori de câte ori va avea posibilitatea.
Ponta a fost însoţit la Năvodari şi de preşedintele organizaţiei de femei din PSD, Rovana Plumb, dar şi de europarlamentarele social democrate Viorica Dăncilă şi Adriana Ţicău. Nu a lipsit de la întâlnire nici preşedintele organizaţiei de femei a PSD Constanţa, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gîju.
Cu toţii şi-au amintit de perioada vacanţelor din copilărie când şi-au petrecut vacanţele de vară în Tabăra de la Năvodari, acum renovată şi redată circuitului pentru care fusese destinată. Vizita a fost încheiată cu un tur al oraşului, alături de mai mulţi consilieri locali ai oraşului Năvodari.    

# DEPARTAMENT MASS MEDIA #

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii