Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta ordinara de Consiliu Local, la Navodari

ro

01 Dec, 2009 18:11 1246 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

 

Ieri, la Navodari, a avut loc sedinta ordinara de Consiliu Local, incepand cu ora 17:00 la Casa Casatoriilor din Localitate, avand pe ordinea de zi 13 proiecte de hotarare.
        A absentat nemotivat domnul consilier P.N.L Jean Paul Tucan.

        Convocatorul sedintei a cuprins urmatoarele proiecte:

1. Proiect de hotarare privind completarea inventarului bunurilor care alcatuiesc domeniul public al Orasului Navodari.
2. Proiect de hotarare cu privire la modificarea si completarea inventarului bunurilor care apartin domeniului privat al Orasului Navodari.
3. Proiect de hotarare cu privire la acordarea de pachete persoanelor defavorizate si copiiloor din Orasul Navodari.
4. Proiect de hotarare cu privire la scutirea de la plata taxei de intretinere cimitir.
5. Proiect de hotarare cu privire la stabilirea criteriilor de acordare a serviciilor sociale la Cantina de ajutor social.
6. Proiect de hotarare cu privire la modificarea organigramei si statului de functii al aparatului de specialitate al primarului Orasului Navodari.
7. Proiect de hotarare cu privire la vanzarea prin negociere directa a terenului situat in Navodari, zona Tabara de copii, catre S.C Sind Romania SRL.
 Proiectul de hotarare a fost amanat dat faptului ca Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Constanta al carui director este Domnul Sponte
Stere, Consilier Local PD L in consiliul Local Navodari nu a eliberat acordul de dezmembrare cu privire la terenul care facea obiectul respectivului proiect de hotarare.
             S-a propus o noua intrunire intr-o sedinta extraordinara in vederea discutarii proiectului de hotarare respectiv, dupa eliberarea de catre O.C.P.I  a extrasului de carte funciara pentru dezmembrarea respectiva.
8.Proiect de hotarare cu privire la cumpararea prin negociere directa de catre Orasul Navodari a cladirilor C21, C22 si C23 apartinand SC SIND ROMANIA SRL in vederea infiintarii Spitalului Orasenesc Navodari.
 9.Proiect de hotarare privind aprobarea participarii Orasului Navodari cu aport in numerar la capitalul social al SC. TABARA NAVODARI S.A, in procent de 30% actiuni / parti sociale.
10.Proiect de hotarare cu privire la aprobarea documentatiei tehnico- economice si a indicatorilor tehnico- economici pentru obiectivul de investitii „ EXECUTIE CANALIZARE MENAJERA STR. PLOPILOR TRONSON STR. CONSTANTEI – SCOALA nr. 2 Navodari.
11.Proiect de hotarare privind aprobarea pretului de executie a lucrarilor de interventie privind cresterea performantei energetice – reabilitarea termica a blocurilor de locuinte : 35 Est -  Str. Nuferilor, CAMIN USAS – Str. Marii, Camin LEGMAS – Str. Marii, CAMIN MIDIA – Str. Marii, Camin Consir – Str Marii, Bl 34 Est -  Str. Nuferilor, Bloc 54 – Str. Constantei ( Midiei ) din Orasul Navodari.
12.Proiect de hotarare cu privire la concesionarea prin licitatie publica a doua loturi de teren in suprafata de 397 mp – lot nr 1 , respectiv 458mp lot nr.2 apartinand Orasului Navodari, situate pe Strada Teilor.


13.Proiect de hotarare cu privire la vanzarea prin licitatie publica a doua loturi in suprafata de 388,50 mp lot nr 1, respectiv 388,50 mp lot nr 2 apartinand Orasului Navodari, situate pe Strada Recoltei.

Consilierii locali indiferent de culoarea lor politica au votat proiectele in unanimitate, cu exceptia fostului Primar Tudorel Calapod care s-a abtinut la Proiectul de Hotarare nr.8.

#DEPARTEMENT MASS MEDIA#

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii