Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta Ordinara de Consiliu Local de la Navodari

ro

09 Apr, 2010 16:50 1439 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

 In data de 08.04.2010, incepand cu ora 17:00, a avut  loc Sedinta Ordinara de Consiliu Local, in Sala de Sedinte din cadrul Primariei Orasului Navodari.
           Au fost prezenti 15 din 19 Consilieri ai Consiliului Local Navodari .
           Domnul Galbau Stefan – PD-L, Domnul Stere Sponte – PD-L, Domnul Lascu Stere – PNL si Domnul Jean Paul Tucan – PNL, au fost absenti de la sedinta de Consiliu Local.
          Pe ordinea de zi a Convocatorului au fost 14 Proiecte de Hotarare din care 13 au fost votate, iar unul a fost amanat pentru urmatoarea sedinta de Consiliu Local.
Proiectele 2 si 3 au fost cu privire la incetarea de drept a mandatelor de Consilieri Locali ale Domnilor Lascu Stere si Jean Paul Tucan , ambii membrii ai Partidului National Liberal.
       La Proiectul numarul 2 - prin vot secret, Consilierii Locali prezenti au decis cu 14 voturi pentru incetarea mandatului de Consilier Local al Domnului Lascu Stere  si unul impotriva.      
       La Proiectul numarul 3 – in acelasi mod, prin vot secret, Consilierii Locali prezenti au decis cu 11 voturi pentru incetarea mandatului  Domnului Jean Paul Tucan si 4 voturi au fost declarate nule. 
        Consilierul Local PNL - Domnul Jean Paul Tucan, a absentat la 7 sedinte din 14 ale Comisiei de Urbanism unde era Presedinte si la 16 din 27 de Sedinte de Consiliu Local, atat ordinare, cat si extraordinare.
       A avut 5 absente consecutive la Sedintele Ordinare de Consiliu Local din datele de: 30.11.2009; 29.12.2009; 06.01.2010; 05.03.2010 si inclusiv cea de astazi 08.04.2010.
        Conform art. 9, alin. 2 , lit. d, din Legea 393/2004 privind Statutul Alesilor Locali, lipsa nemotivata de la mai mult de 3 sedinte ordinare consecutive, conduce la lipsa calitatii de Consilier Local, inainte de expirarea mandatului.

         Restul Proiectelor de Hotarare de pe Ordinea de zi a Convocatorului au fost votate de catre Consilierii Locali prezenti :
      Proiect de Hotărâre  cu privire la alegerea preşedintelui de şedinţă;
    Domnul Chelaru Florin – PNL a fost ales in calitate de presedinte de sedinta in unanimitate de catre Consilierii  Locali prezenti.
         Proiect de Hotărâre  cu privire la suportarea de către Consiliul Local Năvodari a cheltuielilor aferente transportului copiilor cu handicap pe ruta Năvodari-Constanţa şi retur.
        Proiect de Hotărâre  privind aprobarea de înlesniri la plata impozitelor şi taxelor locale.
         Proiect de Hotărâre  cu privire la prelungirea contractului de inchiriere nr. 1055/28.02.2002 pentru terenul ocupat de constructia provizorie , str. Albinelor, detinator AF SOAVA OCTAVIAN.    
        Proiect de Hotărâre  cu privire la prelungirea contractului de inchiriere nr. 22652/24.10.2008 pentru terenul ocupat de constructia provizorie , str. Albinelor, detinator SC ROX ANIVER SRL.


        Proiect de Hotărâre cu privire la aprobarea prelungirii contractului de concesiune pentru terenul situat in Navodari, str. Craitei, lot 2 din lotul 7, in suprafata de 179,92 mp, concesionar Parasca Mirela , pe o perioada de 6 luni.
       Proiect de Hotărâre  cu privire la schimbarea amplasamentului din str. Midiei , in str. Albinelor si prelungirea contractului de inchiriere nr. 8314/21.06.2006, chirias SC ANDRA & MIRUNA SRL
        Proiect de Hotărâre  cu privire la vanzarea prin negociere directa  a terenului aflat in intravilanul orasului Navodari, in suprafata de 141 mp, teren situat in Navodari, bdul Mamaia Nord , LOT C(1/4);
       Proiect de Hotărâre  cu privire la vanzarea prin licitatie publica a terenului in suprafata de 111 mp, situat in Navodari, Str. Randunelelor, nr. 5 A, Jud. Constanta.          
        Proiect de Hotărâre  cu privire la vânzarea prin negociere directă a terenului în suprafaţă de 168 mp, situat în Năvodari, str. Rândunelelor nr. 9, concesionar Ursu Pavel;
      Proiect de Hotărâre  cu privire la vânzarea prin licitaţie publică a terenului în suprafaţă de 56 mp, situat în Năvodari,  Aleea Ghioceilor, nr. 3.
         
Departament Relatii Mass-Media

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii