Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria Navodari - Luni, 10 Octombrie 2011

ro

10 Oct, 2011 17:05 2154 Marime text
actiunea20eco.jpg"Sa fim prieteni cuanimalele" si-au intitulat cadrele didactice din Navodari actiunea prin care doresc sa le cultive copiilor dragostea pentru necuvantatoare

Peste 40 de elevi din Navodari, elevi ai doua clase de la una dintre scolile generale din oras au vizitat mini-gradina zoologica pe care primarul Nicolae Matei o detine la resedinta sa.

Initiativa apartine conducerii scolilor din oras si are ca principal scop oferirea de cat mai multe informatii cu privire la viata mai multor specii de animale. Incantati peste masura de exemplarele gasite aici, cei mici si-au manifestat curiozitatea de a afla cat mai multe informatii despre cum se hranesc, din ce familii fac parte si cum se pot adapta intr-un mediu deloc salbatic cum se intampla pe o proprietate privata.

Toate aceste curiozitati le-au fost satisfacute de cadrele didactice ce i-au insotit pe elevii a celor doua clase de la Scoala nr. 2 din oras, urmand ca pe o perioada nedeterminata de timp, elevii claselor I-IV de la toate institutiile de invatament din Navodari sa poata vizita mini-gradina zoologica.

actiunea20zoo.jpgActiunea face parte dintr-o campanie ampla, pe care reprezentantii institutiilor de invatamant doresc sa o dezvolte, si cu ajutorul careia copiii nascuti si crescuti in mediul urban sa cunoasca absolut orice informatie despre animale, sa stie cum arata si sa isi doreasca pe viitor sa ingrijeasca macar un exemplar.

De mentionat este faptul ca transportul elevilor este asigurat de Primaria orasului Navodari ca si sprijin in demararea acestei actiuni.

# DEPARTAMENT MASS - MEDIA #

COMUNICAT 10.10.2011

Primaria orasului Navodari, in colaborare cu institutiile de invatamant din oras au organizat sambata, 8 octombrie, o actiune de ecologizare a plajei din zona localitatii.

Au raspuns invitatiei reprezentantilor autoritatii locale peste 500 de elevi cre studiaza la cele trei scoli generale din Navodari, precum si elevii Liceului "Lazar Edeleanu". Acestia au fost insotiti de cadre didactice, care au participat la actiune.

La final, s-au stranscateva zeci de saci cu gunoaie, organizatorii venind in fata cetatenilor cu un mesaj cat se poate de real, prin care le cer sa aiba mai multa grija unde isi lasa resturile menajere, dorinta acestora fiind aceea de a pastra curat mediul inconjurator.

Reprezentantii administratiei orasului Navodari promit ca astfel de actiuni vor mai avea loc si in alte zone ale orasului.

# DEPARTAMENT MASS - MEDIA #

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii