Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:50 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Primaria Navodari

ro

23 Oct, 2012 16:20 986 Marime text

Referitor la initiativa legislativa a celor 2 parlamentari ca actiunile portului Constanta sa treaca la Autoritatile Publice Locale, va comunicam urmatoarele:

A fost o solicitare de-a mea in sensul acesta, facuta chiar inainte de alegerile locale, dar ideea era ca fiecare localitate sa administreze portul din raza sa de competenta si nicidecum asa cum este inaintat proiectul de lege in forma depusa.

Consider o lipsa totala de respect si colegialitate manifestate de catre initiatori, fara a se purta si o discutie cu noi in prealabil, iar daca legea va fi adoptata in forma propusa, voi refuza in numele orasului Navodari aceasta "bomboana otravita" de a prelua un pachet nesemnificativ de 3% din actiunile portului.

Noi nu emitem nici o pretentie la portul Constanta si pretindem ca nici municipiul Constanta sa nu emita pretentii asupra Portului Midia. Vrem ca fiecare port sa treaca in administrarea fiecarei localitati separat: portul Midia la orasul Navodari, portul Constanta la municipiul Constanta, portul Agigea la comuna Agigea si portul Mangalia la municipiul Mangalia, cu cei 20% ce revin Fondului Proprietatea, cu cei 5% pe care Statul Roman s-a oferit sa ii vanda pe bursa si suntem de acord ca 15% sa revina Judetului Constanta. In felul acesta aducem mediul concurential la aproape toate activitatile portuare si in functie de munca si priceperea noastra, vom atrage investitori, vom dezvolta noi activitati portuare, vom dezvolta mult mai bine fiecare localitate in parte.

Voi face demersurile necesare catre Ministerul Transportului, catre Guvern, catre toate comisiile Parlamentare si le vom aduce punctele noastre de vedere atat din partea orasului Navodari cat si din partea Asociatiei Oraselor din Romania.

Vom folosi toate caile de contencios administrativ ce ne stau la dispozitie iar in situatia nefericita in care demersul meu nu va avea sorti de izbanda, in numele orasului Navodari voi refuza preluarea pachetului nesemnificativ de actiuni de 3%.

Inainte de a fi PSD-ist, USL-ist, raman navodarean si doar in slujba celor care m-au facut Primar.

Departament #MASS-MEDIA#

Ti-a placut articolul?

Comentarii