Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii s-au distrat de 1 iunie la spectacole si in piscina

ro

02 Jun, 2010 20:20 6810 Marime text
foto052.jpgZiua Internaţională a Copilului a fost sărbătorită la Medgidia prin mai multe activităţi şi surprize oferite celor mici de către administraţia locală. În sala Cercului Militar din localitate, elevii din şcolile din municipiu au asistat la un spectacol pregătit de colegii lor, care au dansat, au cântat şi au recitat poezii pentru a serba ziua copilului, vestind totodată sosirea anotimpului vacanţei. Copiii au fost recompensaţi pentru spectacolul oferit cu diplome de participare, oferite de domnul primar Marian Iordache, care a fost prezent la manifestări.

foto070.jpgTot pe 1 iunie, elevii olimpici ai Medgidiei au fost invitaţi în Parcul de Agrement ,,But Aqua" pentru a se distra împreună cu colegii lor şi a sărbători vârstele copilăriei. Aceştia au primit premii pentru rezultatele obţinute la fazele naţionale ale concursurilor educaţionale şi sportive. Alături de ei s-au bucrat şi ceilalţi elevi, cărora Primăria Medgidia le-a făcut cadou bilete de intrare la un preţ cu 75% mai mic decât costul unui bilet obişnuit, diferenţa de preţ fiind achitată de administraţia locală. Astfel, toţi elevii au avut ocazia să petreacă câteva ore de relaxare, sa asiste la spectacolul pregătit pentru ei de organizatori şi să se bălăcească împreună în piscină.

foto088.jpgDomnul primar Marian Iordache a fost prezent mai întâi la spectacolul desfăşurat la Cercul Militar, sosind apoi şi în Parcul de Agrement şi transmiţându-le tuturor copiilor un prietenos mesaj de felicitare: ,,Vreau să vă spun tuturor la mulţi ani! pentru că astăzi este o zi importantă pentru voi, este ziua tuturor copiilor şi meritaţi să aveţi o zi frumoasă. Vă felicit de asemenea pentru că învăţaţi, aveţi rezultate bune şi oraşul nostru are cu ce să se mândrească. Să obţineţi în continuare rezultate la fel de bune, să învăţaţi bine şi în acelaşi timp să nu uitaţi că deocamdată sunteţi copii, să profitaţi şi să vă bucuraţi de această perioadă frumoasă din viaţă, pentru că mai târziu vă veţi aminti cu drag şi cu nostalgie de ea", le-a spus domnul primar elevilor, cu ocazia zilei acestora.

02 iunie 2010

Compartimentul Relaţii Publcie şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii