Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:02 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USL - Punctele atașate în presă protocolului semnat de USL și Consiliul National al Societatii Civile nu sunt obiect al protocolului comun

ro

26 Jul, 2012 21:37 643 Marime text

Uniunea Social Liberală condamnă manipularea mizerabilă promovată în media, din zona președintelui suspendat Traian Băsescu, cu privire la acordul semnat între USL și Consiliul National al Societatii Civile (CNSC). O privire, nici măcar foarte atentă, arată oricui că ceea ce a semnat conducerea USL cu CNSC este o declaratie de intentie, si nu are nici o legatura cu documentele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate. Anexa prezentata in presa nu face obiectul acordului de colaborare! Ea nu a fost adusa la cunostinta conducerii USL si foarte multe din punctele incluse pe respectiva Anexa nu vor fi recunoscute de USL.

USL afirmă în mod ferm că, cel puțin o parte din aceste puncte, sunt inacceptabile pentru a fi parte a unei înțelegeri între organizații care își desfășoară activitatea într-un stat democratic.

USL susține în mod ferm activitatea independentă a DNA, ANI și Curții Constituționale, precum și integritatea acestor instituții dar si a intregului sistem de justitie din Romania. Activitatea și integritatea acestor instituții nu pot face obiectul niciunui protocol.

26.07.2012 Uniunea Social Liberală

Ti-a placut articolul?

Comentarii