Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UNPR va participa la discutiile cu presedintele Traian Basescu

ro

04 Feb, 2012 19:41 830 Marime text

UNPR va da curs invitatiei lansate de presedintele Traian Basescu si va participa la discutiile din data de 6 februarie 2012, fiind reprezentata de președinții Gabriel Oprea, Marian Sarbu si Cristian Diaconescu.

Dialogul cu privire la ratificarea de catre Romania a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea si convergenta in Uniunea Economica si Monetara reprezinta o buna ocazie pentru toate fortele politice responsabile sa-si exprime si sa faca dovada angajamentului ferm de a pastra si consolida pe termen lung stabilitatea economica a tarii.

In ceea ce priveste situatia politica din Romania, UNPR isi manifesta disponibilitatea spre dialog, ca unica solutie de a depasi dificultatile de moment. Inca de la inființare, UNPR a militat pentru responsabilitate și stabilitate. Este vital ca Romania sa aiba in continuare pace sociala, iar acest lucru nu poate fi realizat decat daca toate fortele politice inteleg sa aseze interesul national deasupra celui de partid si inteleg sa puna in aplicare, in mod onest, principiul fundamental al dialogului social.

Biroul de presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii