Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrisoare deschisă - Domnule Baconschi, nu amestecaţi Biserica în politica dumneavoastră murdară!

ro

27 Jul, 2012 23:35 881 Marime text

Este şocant felul în care dumneavoastră, domnule Teodor Baconschi, de formaţiune teolog, amestecaţi Biserica în politica murdară de invalidare a statului de drept prin boicotul votului. Ce propuneţi de fapt, ca Biserica să-i îndemne în mod oficial pe români să arunce la gunoi democraţia şi să nu vină la vot, ca să vă salvaţi dumneavoastră partidul şi funcţiile viitoare? Până unde merge, în acest caz, înjosirea morală la care vă dedaţi, de aţi ajuns să implicaţi instituţia sacră a neamului românesc în maşinaţiunile politice nedemocratice ale PDL-ului?

Dacă politica anti-românească şi, aflăm acum, şi anti-creştină, pe care aţi dus-o, nu v-ar fi şters memoria şi virtutea sufletului, înlocuindu-le cu răutatea şi meschinăria trădătorului de ţară şi de credinţă, aţi fi ştiut că sacralitatea Bisericii nu trebuie amestecată în ambiţiile dumneavoastră personale şi nici în dorinţa de perpetuare la putere cu orice preţ a lui Traian Băsescu, împotriva poporului român.

V-am mai îndemnat o dată să vă retrageţi la mănăstire, să vă căiţi pentru răul pe care l-aţi făcut acestui popor pe care l-aţi batjocorit şi umilit în ultimul hal când aţi fost ministru de Externe. Acum cred că e prea târziu pentru sufletul dumneavoastră. Implicând Biserica în mizeria PDL-ului şi în propaganda pentru Traian Băsescu, aţi săvârşit un păcat de moarte despre care, vă reamintesc, nu se iartă nici în viaţa de aici, nici în viaţa de apoi.

Bogdan Diaconu

Prim-vicepreşedinte

PSD Sector 4 Bucureşti

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii