Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școala de vara - „Prin NOI insine" a Organizației Femeilor Liberal Democrate ale Partidului ALDE s-a desfășurat în Stațiunea Jupiter

ro

07 Sep, 2021 11:45 1448 Marime text
In perioada 3-5  Septembrie, in Statiunea Jupiter a avut loc Scoala de vara - "Prin NOI insine" a OFLDE – Organizatia Femeilor Liberal Democrate ale Partidului ALDE. La eveniment au participat peste 100 de doamne si domnisoare, reprezentante OFLDE din aproape toate judetele, Presedintele ALDE, Domnul Daniel OLTEANU, precum si membri ai conducerii nationale ALDE.
 
Reunite în jurul crezului liberal "Prin NOI înșine", membrele OFLDE și-au propus ca, prin ambiția, tenacitatea și propriile forțe, să contribuie la construcția noului ALDE și să îi convingă pe români că trebuie să-și recâștige spiritul liberal autentic. Participantele la Școala de vară OFLDE au lucrat împreună, pe parcursul a trei zile, la o serie de proiecte care pot antrena transformări de impact pentru societatea românească, în domenii precum economie, infrastructură și educație.

De asemenea, doamnele au avut ocazia să-și dezvolte aptitudinile de comunicare politică și inter-personală, dar și să afle care sunt atributele necesare unui lider, pentru a-și crește astfel nivelul de reprezentare în viața politică.

ALDE merge mai departe, iar OFLDE e locul în care femeile se pot afirma și sunt apreciate pentru valoarea lor. Au avut loc discuții constructive și ateliere de comunicare cu participare numeroasă în cadrul Școlii de Vară a Organizației Femeilor Liberal Democrate (OFLDE).
 
Daniel Olteanu – Presedintele  Partidului A.L.D.E.:                                                                 
 

"Jos pălăria pentru colegele mele din OFLDE! Am fost în mijlocul lor și sunt plăcut surprins de modul în care s-au mobilizat și au lucrat împreună la câteva proiecte de interes național, pe care îmi doresc să le dezvoltăm în cadrul ALDE, prin OFLDE.

 
E vorba despre domenii prioritare pentru România, pentru care ne-am propus să venim cu soluții atent structurate și care au la bază principii liberale de la care nu ne abatem, pentru că noi credem că putem construi "România Demnă" doar "PRIN NOI ÎNȘINE".
 
Școala de vară e cea mai clară dovadă că, atunci când domnișoarele și doamnele își pun ceva în minte, rezultatul nu poate fi altfel decât excelent! Le felicit pe colege pentru organizare, pentru ambiție și determinare, le doresc să își păstreze aceste calități și le asigur că vor găsi în mine un partener în toate proiectele pe care și le asumă!", sunt cuvintele Presedintelui ALDE, Dl. Daniel OLTEANU.
 
Loredana Batariga – Presedinte OFLDE Constanta 
Loredana Batariga: “Romania are nevoie de o schimbare, schimbarea trebuie sa inceapa cu noi, toti cei care care credem in democratie, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare si normalitate.
Ma bucur ca am participat, am întâlnit oameni frumoși spiritual, cu idei comune, principii solide care își doresc să comunice, sa lupte și faca cunoscute idealurile unei femei liberal democrate. Experienta de viata te invata ce este important, pregatirea profesionala si caracterul te indruma pe calea de urmat pentru a ajuta la dezvoltarea orasului si pentru a usura viata tuturor romanilor. Sunt sotie si parinte, doresc sa particip activ petru a asigura un viitor mai bun copiilor nostri, in special. Toti speram intr-un viitor mai bun, dorim sa crestem si sa construim impreuna!”
În cadrul întâlnirii de la Jupiter, femeile liberal democrate și-au desemnat noua structură de conducere, iar pentru funcția de Președinte interimar OFLDE national a fost nominalizată Mihaela Hușanu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii