Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Iordache Marian si echipa USL au vizitat cetatenii din zona Catanga-Hidrofor

ro

25 May, 2012 23:03 1438 Marime text
In zilele de 23 si 24.05.2012, candidatul USL la primaria Municipiului Medgidia, domnul Marian Iordache, impreuna cu candidatii acestei formatiuni pentru Consiliul Local Medgidia, dar si de membrii si simpatizantii USL, au vizitat cetatenii din zona Catanga-Hidrofor.

Au fost vizitate strazile Eternitatii, Monumentului, Stefan cel Mare, Releului, Panselutelor, Hidrofor, Viorelelor, Cameliilor, Zambilelor, Spitalului, Republicii si Ion Creanga.

In cadrul discutiilor , locuitorii de pe str. Panselutelor au fost informati ca proiectul de realizare a retelei electrice de 0,4 KV si racordul acesteia este aproape gata, in maximum doua saptamani locuitorii acestei strazi urmand a beneficia si de curent electric. Incepand cu anul 2008 au fost realizat racordul la sistemul de utilitati, respectiv alimentarea cu apa, gaze si realizarea retelei de canalizare.

Strada Panselutelor ( Calea Tranfrontaliera Medgidia-Silistra) este unul din proiectele realizate de primarului Iordache Marian prin care a fost realizat un drum in lungime de 1,2 km, retea de rigole, marcaje rutiere, spatii verzi si parcaje auto, proiect finantat prin intermediul fondurilor obtinute de la Uniunea Europeana.

In afara strazii Panselutelor, o alta strada din zona Catanga-Hidrofor reabilitata integral in mandatul actual este Str. Viorelelor. In ce priveste graficul programului de asfaltare, primarul Marian Iordache i-a informat pe cetatenii din zona ca pana la sfarsitul acestui an va fi finalizata asfaltarea in totalitate a strazilor Hidrofor. Spitalului, Republicii si Ion Creanga urmand ca anul viitor sa fie reabilitate integral strazile Lalelelor, Lacramioarelor, Ibrahim Themo, Dorobanti si Scarlat Varnav.

Totodata, primarul Marian Iordache le-a spus cetatenilor ca programul de asfaltare constituie o prioritate majora a mandatului sau iar pana la sfarsitul anului 2016 toate strazile din Medgidia vor fi complet reabilitate.

25.05.2012 Biroul de Presa USL Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii