Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Danut Culetu - Cominicat privind Bugetul pe 2013

ro

28 Jan, 2013 19:25 1265 Marime text
Presedintele Fortei Civice Constanta, domnul deputat Danut Culetu aduce la cunostinta opiniei publice faptul ca Bugetul pe 2013 propus de USL nu asigura conditiile relansarii economice, ci dimpotriva, consecinta acestui Buget nu poate fi decat o stagnare economica profunda. Creșterea taxelor si impozitelor va influența negativ creșterea economică și inflația in acest an. Acest buget nu face altceva decat sa duca la alimentarea birocratiei. Vor urma concedieri masive, cat si o crestere alarmanta a somajului in Romania. Bugetul USL este un buget al promisiunilor USL neonorate fata de romanii care le-au acordat votul de incredere. Iar acum acest buget nu reflecta nicicum programul politic al USL adus la cunostinta opiniei publice inaintea alegerilor parlamentare.
Cheltuielile bugetului de stat cu personalul bugetar cresc cu 14%, iar numarul ministerelor la 27. Prin urmare o crestere economica de 1,6% in acest an este nesustenabila din punc de vedere economic, considera Danut Culetu, de profesie economist. Bugetul USL este impotriva clasei de mijloc, a agricultorilor,si a IMM-urilor, ceea ce va gripa si va sabota mecanismul relansarii economice.

In judetul Constanta exista multe proiecte abandonate chiar de initiatorii acestor proiecte, a caror beneficiari ar fi fost chiar primari din partea USL.

Deputatul Danut Culetu considera totusi ca indiferent de culoarea politica parlamentarii trebuie sa fie constienti de faptul ca in spatele unor proiecte si primari se afla oameni simpli, neimplicati in jocul murdar al politicienilor. Oameni ce au necesitati normale de existenta si au nevoie de finalizarea investitiilor si proiectelor. Prin urmare, domnul Danut Culetu a depus mai multe amendamente la Bugetul pe 2013, amendamente ce au vizat colegiul electoral 9 Constanta cat si alte 16 amendamente vizand investitii si proiecte din judetul Constanta.

Amendamentul Bisericii Sf.Gheorghe
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii