Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:44 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PP-DD Constanta - Vineri, 25 Mai 2012

ro

25 May, 2012 16:01 619 Marime text

Constanţa administraţiei Mazăre deţine recordul naţional la mortalitate infantilă, şomaj, consum şi trafic de droguri, prostituţie şi câini maidanezi iar cireaşa de pe tort este "cea mai scumpă intreţinere", plătită de locuitorii din România. Da! CEA MAI SCUMPĂ ÎNTREŢINERE!
Adesea mă întreb cum, majoritatea constănţenilor care trăiesc o dramă fiind la limita sărăciei îl votează în procent de 70% pe Radu Mazare. Personal nu înţeleg cum un individ îşi permite să sfideaze locuitorii care l-au ales spunându-le că stă peste şase luni în vacanţa în timp ce unii cetăţeni stau cu lunile şi aşteaptă să fie primiţi în audienţă, de primarul Mazăre, care nu este. Cred că oricine ştie că, dacă lipseşte trei zile consecutiv de la serviciu este dat afară, este demis. Dar Mazăre este alesul, el poate pleca în vacanţă, pentru că are bani, dacă tot a mărit taxele şi impozitele locale cu peste 25%.

Radu Mazăre este cel care a construit acum vreo zece ani, la început de drum ca primar, câteva apartamente care nici azi nu au canalizare şi infrastructură gata, dar unii constănţeni sunt fericiţi că trăiesc cu fose în secolul XXI, în anul de graţie 2012 şi ne mai mirăm din ce cauză suntem pe primul loc la mortalitatea infantilă: din cauza mizeriei şi a câinilor, problemă nerezolvată de Radu Mazăre nici după 12 ani. Dar unii îl votează. Şi pentru că foarte mulţi tineri au renunţat la aşa-zisele locuinţe ieftine ale lui Mazăre, acesta plusează în campanie, vine cu containere de marfă şi le oferă tinerilor o cuşcă, dacă tot l-am împuşcat pe Ceauşescu pentru că ne ţinea în apartamente "cutii de chibrit" care astăzi se vând cu 50 000-60 000 euro. Noi vrem în containere.

Tinerii sunt şomeri şi pleacă în pribegie abandonându-şi copiii, părinţii bolnavi şi bunicii pentru că nu au locuri de muncă. De ce? Pentru că investitorii fug din Constanţa, când, de 12 ani li se cer comisioane şi pentru că taxele şi impozitele locale sunt cele mai mari. Dar majoritatea aceloraşi părinţi şi bunici îl votează tot pe Mazăre, pentru că le alungă copiii din Constanţa.

Noroc cu locuitorii din Năvodari care i-au interzis prin Referendum lui Radu Mazăre şi lui Nicuşor Constantinescu să calce în Năvodari. De ce? Se întreabă în cor bătrânii şi majoritatea constănţenilor. Simplu. Pentru că Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu ajutau un italian, din "Cosa Nostra" probabil, să facă o groapa pentru deşeuri toxice în Năvodari, care, în timp ar fi ucis lent copiii şi pe cei mai suferinzi. Dar noi îl votăm in continuare pe Mazăre...

Dragi constănţeni, mai schimbaţi felul de mâncare, mai mâncaţi şi fructe de mare! Votaţi schimbarea, votaţi un constănţean competent, integru şi serios! Votaţi schimbarea în bine a viitorului vostru. Daţi o şansă copiilor voştri, tinerilor, Constanţei şi constănţenilor. Treziti-vă măcar în al 12-lea ceas!

Aşa să vă ajute Dumnezeu.

BIROUL DE PRESĂ AL PP-DD CONSTANŢA

Ti-a placut articolul?

Comentarii