Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:46 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PP-DD Constanta - Miercuri, 23 Mai 2012

ro

23 May, 2012 21:53 518 Marime text

Dinu Gheorghe, candidat pentru demnitatea de primar al oraşului Constanţa din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu, asigură cetăţenii că o prioritate a programului său este reprezentată de CONSTRUCŢIA DE LOCUINŢE şi înlocuirea infrastructurii din bani publici. Dinu Gheorghe susţine că trebuie să construim locuinţe din banii Primăriei, pentru că aşa-zisele "locuinţe ieftine" nu sunt atât de ieftine precum se spune, motiv pentru care foarte mulţi tineri s-au retras de la cumpărarea lor. Datorită administraţiei Mazăre majoritatea constănţenilor nu işi mai permit nici măcar să plătească întreţinerea si atunci din ce bani să suporte ratele la bănci? Din acest motiv trebuie să construim locuinţe din banii Primăriei, pe care să le inchiriem la preţuri modice pentru buzunarul tuturor.

În paralel cu construcţia de locuinţe sociale, proprietatea Primăriei Constanţa, se impune cu necesitate o strategie pe termen scurt, mediu şi lung în ceea ce priveşte infrastructura. În primul rând trebuie schimbate toate conductele pluviale şi implicit canalizările şi este necesară redimensionarea acestora pentru a preveni astfel inundarea locuinţelor, dupa cum s-a văzut de curând în Constanţa. Practic Administraţia Mazăre nu numai că nu a redimensionat infrastructura pluviala, dar la puţinele locuinţe pe care le-a construit asa-zis " ieftin" nu a construit deloc canalizare. Astfel că, în secolul XXI, în anul de gratie 2012 în Constanţa Administraţia Mazăre a construit fose. Si când ne gândim că Mazăre vrea să construiască vreo 25 de turnuri în zona peninsulară fără să redimensioneze conductele pluviale, vă daţi seama ce dezastru va fi în subsolurile locuinţelor.
În conluzie, nu numai că politica administraţiei Mazăre legată de construcţia locuinţelor aşa-zis "ieftine" a fost o păcăleala pentru tineri, care mai înainte de alegerile din 2008 se înscriau în masă, iar ulterior tinerii s-au retras tot în masa neputând plăti ratele, realizând că aceste locuinţe sunt mai scumpe decât apartamentele din centrul Constanţei. Astăzi înaintea alegerilor din 10 iunie 2012 administraţia Mazăre prin vocea lui Mazăre, a venit cu o altă capcană pentru alegători: a adus nişte containere pe care le-a transformat în garsoniere şi spune că le va da celor fără locuinţă. Deci nu-i mai invită pe constănţeni în blocuri civilizate pentru că sunt scumpe şi le oferă containere, containere care de obicei sunt destinate depozitării şi transportului mărfurilor. Dragi constănţeni nu vă mai lăsaţi păcăliţi şi manipulaţi de aceasta administratie Mazăre, care vine cu idei trăsnite şi viclene doar în campanie, pentru că apoi Mazăre pleacă 6 luni in concediu, după cum chiar Mazăre spune, sfidându-ne.

 

BIROUL DE PRESĂ AL PP-DD CONSTANŢA

Ti-a placut articolul?

Comentarii