Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat P.E.R. - Joi, 22 Martie 2012

ro

23 Mar, 2012 00:14 1085 Marime text

Joi , 22 martie 2012, la sediul P.E.R. din Cal. Victoriei, nr. 91-93, a avut loc Conferinţa de presă susţinută de conducerea partidului.

Dl. Adrian Maghinici - vicepresedinte P.E.R. il prezinta pe dl. Nica Dumitru Aurelian - presedinte al Filialei Judetene P.E.R. Arges.

Dl. Nica isi prezinta sprijinul sau pentru sustinerea Programului Partidului Ecologist Roman.

In continuare dl. Adrian Maghinici aduce in atentia publica prin intermediul presei urmatoarele probleme din judetul Arges:

- problema S.C. ARPECHIM PITESTI - care nici pana in prezent nu a inceput decontamirea terenului, desi sunt fonduri europene.

P.E.R. a semnalizat in numeroase randuri conducerea Ministerului Mediului despre aceasta problema si nu a primit nici un raspuns.

- referitor la microcentralele din zona, dl. Maghinici precizeaza ca P.E.R. a luat legatura cu dl. Adrian Moisescu - director Apele Romane Arges - Vedea cu care s-a convenit ca in cel mai scurt timp sa existe o colaborare care sa aduca solutii concrete de remediere a situatiei in vederea imbunatatirii acesteia din punct de vedere ecologic.

- o alta tema abordata a fost cea a gropii de gunoi din zona Pitesti - Curtea de Arges, care nu a fost rezolvata inca, desi P.E.R. a propus un program de reabilitare. Conducerea Filialei Judetene P.E.R. Arges, a luat legatura cu directorul Agentiei Judetene de Mediu dl. Zoltan Kalman si a discutat problema, urmand ca cele doua sa colaboreze pentru gasirea solutiilor optime de imbunatatire a conditiilor referitoare la groapa de gunoi si a veni astfel in sprijinul ecologizarii zonei.

BIROUL DE PRESA,

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii