Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă UNPR

ro

17 Nov, 2014 13:54 1513 Marime text
Uniunea Națională pentru Progresul României mulțumește membrilor și simpatizanţilor săi care au participat la vot şi îşi manifestă respectul faţă de opţiunile tuturor alegătorilor.

În contextul rezultatului alegerilor pentru funcţia de preşedinte al României, UNPR susține continuarea guvernării în actuala formulă politică, reafirmându-şi sprijinul pentru primul-ministru Victor Ponta și pentru
Executivul pe care acesta îl conduce.

În această campanie electorală, Uniunea şi-a mobilizat toate forţele, dovadă în acest sens fiind faptul că Victor Ponta a câștigat alegerile în 87% din cele 69 de localități conduse de primari UNPR, inclusiv în municipii-reședință de județ, cum sunt Călărași, Drobeta Turnu Severin, precum și în alte municipii.

Uniunea Națională pentru Progresul României și-a făcut datoria atât din punct de vedere politic, cât și instituțional, acționând în deplin respect față de români și față de instituțiile statului.

În acest sens, dovadă stă și modul în care Ministerul Afacerilor Interne - portofoliu deținut de președintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea - a organizat și a asigurat desfășurarea alegerilor pe teritoriul României.
Prin măsurile dispuse de vicepremierul pentru securitate națională, alegerile pentru Președintele României s-au desfășurat într-un climat general de normalitate, fără evenimente care să pună în pericol siguranța cetățenilor
sau legalitatea exercitării votului, astfel încât acestea au reflectat întocmai voința românilor. Pe parcursul celor două zile de vot, dar și al campaniei electorale, Ministerul Afacerilor Interne și-a îndeplinit obiectivul asumat, de a asigura cadrul de legalitate pentru desfășurarea alegerilor și de maximă siguranță pentru cetățenii români.

Așa cum întotdeauna a sprijinit până la capăt guvernele din care a făcut parte, UNPR își respectă cuvântul dat și, în concordanță cu așteptările propriilor alegători, își manifestă susținerea pentru continuarea guvernării.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii