Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COMUNICAT DE PRESĂ REFERITOR LA CAMPANIA ELECTORALĂ MURDARĂ A CANDIDATULUI ACL, KLAUS WERNER IOHANNIS

ro

14 Nov, 2014 15:42 1521 Marime text
PP-DD  deplânge şi condamnă  modalităţile ’’ murdare ’’ prin care ACL  încearcă  să păcălească opinia publică din România.
Folosindu-se de  numeroase  tehnici de manipulare şi de acţiunile unor oameni fără verticalitate, ACL, în fuga furibundă  după voturi, îndeamnă electoratul să susţină candidatul, KLAUS WERNER IOHANNIS.
PP-DD şi-a exprimat clar poziţia în privinţa Turului II al Prezidenţialelor, prin vocea preşedintelui fondator, DAN DIACONESCU.
Astfel, PP-DD susţine candidatura domnului VICTOR PONTA.       
Reiterăm de asemenea şi  motivele pentru care ROMÂNII  NU trebuie să îl voteze pe Klaus Iohannis :
- Nu a lămurit implicarea domniei sale şi a soţiei în scandalul adopţiilor de copii
- Este înconjurat de cei care au tăiat salariile şi pensiile, de cei care au făcut cel mai mare rău României în ultimii 20 ani: Vasile Blaga, Elena Udrea, Adriean Videanu, Roberta  Anastase, Radu Berceanu, Sorin Blejnar, Laszlo Tokes. Aceasta este dovada vie că este omul lui Traian Băsescu.
- Este un ciocoi care are 7 case şi care şi-a îmbogăţit prietenii cu contracte de la Sibiu.
- Este un politruc, un oportunist, care s-a chinuit cu orice preţ să obţină o funcţie, fie cea de premier, fie cea de vicepremier. Din fericire pentru România nu a reuşit.
- Este sprijinit de Laszlo Tokes şi de extremiştii maghiari care doresc ruperea Ardealului de România şi care de 20 de ani denigrează poporul român. Cine este susţinut de extremişti, NU poate fi un BUN ROMÂN!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii