Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - PMP Partidul Miscarea Populara solicita demiterea sefului Jandarmeriei romane - 11.08.2014

ro

11 Aug, 2014 10:46 1522 Marime text
PMP cere prim-ministrului Victor Ponta demiterea urgenta a generalului maior Olaru Mircea, inspector general al Jandarmeriei Romane, ca urmare a modului inadmisibil in care a gestionat mitingul organizat ieri de Antena 3, in zona Palatului Cotroceni.

In primul rand, am avut de a face cu o manifestare neautorizata, care s-a finalizat cu agresiuni la adresa unor jurnalisti si a unor oameni care se plimbau pasnic in zona Palatului Cotroceni. Lipsa de reactie a Jandarmeriei romane demonstreaza ca aceasta institutie nu isi indeplineste atributiile principale de mentinere a ordinii publice, ba dimpotriva protejeaza diferite forme de violenta publica ce pot degenera in anarhie.

In al doilea rand, este inadmisibil ca Jandarmeria sa aplice un dublu standard. In multe alte cazuri, Jandarmeria a intervenit in forta impotriva unor oameni pasnici, care erau ingrijorati cu adevarat de soarta lor. Amintim doar protestul de la Pungesti care a fost reprimat in forta, iar jandarmii au fost sustinuti public de catre premierul Victor Ponta. Constatam ca actiunea Jandarmeriei este la cheremul unor dispozitii politice.

Faptul ca au lasat neprotejata institutia prezidentiala arata lipsa de profesionalism, dar si slugarnicia conducerii Jandarmeriei Romane fata de trustul lui Dan Voiculescu si fata de actuala putere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii