Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - PDL - 3.10.2014

ro

03 Oct, 2014 10:14 1507 Marime text
În prima zi a campaniei electorale, senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa şi co-preşedinte al ACL Constanţa, i-a transmis lui Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin-Liberale la preşedinţia României gândurile tinerilor constănţeni pentru ţară.

Parlamentarul i-a provocat pe tinerii Constanţei la un concurs având ca premiu o excursie de trei zile la Bruxelles, la Parlamentul European. Pentru a participa, tinerii au trebuit să scrie un eseu cu tema „România mea, România de mâine”, în care să-şi prezinte dorinţele şi proiectele pentru o Românie mai bună.

„Cred că sunteţi de acord cu mine că tinerii ar trebui să reprezinte o prioritate pentru noi toţi. Ei sunt viitorul acestei ţări greu încercate, reprezintă speranţa noastră că România rămâne pe mâini bune, dar şi barometrul nostru, al oamenilor politici. Tinerii din ACL, tinerii Constanţei, au încredere în dumneavoastră”, i-a scris Chiru lui Klaus Iohannis, invitându-l să citească fragmente din eseurile înscrise în concurs. Aproximativ 40 de eseuri au fost înscrise în concurs, iar câştigătorii vor petrece trei zile la Bruxelles, la Parlamentul European.

Ataşat găsiţi scrisoarea pe care senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa şi co-preşedinte al ACL Constanţa, i-a transmis-o lui Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin-Liberale la preşedinţia României.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii