Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetatenii din zona Centru vizitati de Marian Iordache si echipa USL

ro

22 May, 2012 22:23 1684 Marime text

p5216776.jpgLuni 21.05.2012, candidatul USL la primaria Municipului Medgidia , domnul Marian Iordache , impreuna cu candidatii acestei formatiuni pentru Consiliul Local Medgidia, dar si de membrii si simpatizantii USL, au vizitat cetatenii din zona Centru.

Au fost vizitate strazile Tudor Vladimirescu, Republicii, Piateta Decebal, zona Posta si Decebal.

p5216773.jpgIn cadrul discutiilor, majoritatea tinerilor prezenti au ridicat problema locuintelor ANL si a celor sociale, precum si a locurilor de joaca pentru copii si a reamenajarii parcurilor din zona, Marian Iordache informandu-i de existenta proiectului de constructie a 64 de locuinte tip ANL, Str. Industriei, bl.MS7, MS8, proiect pentru care a fost intocmit Planul Urbanistic Zonal si Studiul de Fezabilitate fiind apoi depus la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei.

p5216742.jpgDesi proiectul trebuia implementat de acum doi ani, guvernul PD-L l-a tinut in sertare timp de 2 ani, domnul primar Iordache spunandu-le tinerilor ca o data cu instalarea noului Guvern USL, proiectul va demara in cel mai scurt timp si ca pentru prima data Medgidia are sansa unei conduceri USL la nivelul orasului, a judetului precum si la nivelul Guvernului, acest lucru fiind decisiv pentru implementarea si derularea in Medgidia a .unor proiecte finantate de Consilului Judetean sau Guvern.

De asemenea, domnul primar Iordache le-a spus tinerilor, in special celor care se confrunta cu probleme sociale, ca intentioneaza sa puna in practica si la Medgidia proiectul locuintelor sociale modulare conform proiectului Mazare, in prima faza a proiectului fiind amplasate 100 de astfel de locuinte, de care vor beneficia persoanele cu probleme sociale grave, persoanele cu handicap, sau cele fara adapost. In plus, a adaugat primarul Iordache, vor fi implementate toate programele sociale pe care Radu Mazare le deruleaza deja la Constanta.

Totodata, majoritatea cetatenilor din zona au spus ca sunt multumiti de rezultatele programului de asfaltare inceput de primarul Marian Iordache si pentru faptul ca strazile principale din centru au fost reabilitate integral si centrul orasului arata foarte bine.

22.05.2012 Biroul de Presa USL Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii