Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD, partener cu PD-L in tainuirea cheltuirii banului public

ro

03 Aug, 2009 19:57 711 Marime text

Ultimele declaraţii ale social-democraţilor demonstrează că PSD nu este interesat în mod real de modul în care este cheltuit banul public. Prin respingerea constituirii unor comisii de anchetă în cazurile miniştrilor Radu Berceanu şi Ecaterina Andronescu, PSD atestă faptul că parteneriatul cu PD-L continuă să funcţioneze foarte bine atunci când este vorba de ascunderea adevărului.

PNL constată că între PSD şi PD-L nu există nicio diferenţă de fond, singura lor preocupare fiind jocul de imagine, demagogia exacerbată şi dorinţa de a rămâne la guvernare prin acceptarea oricăror compromisuri. Nu este surprinzător faptul că între respectul pentru cheltuirea banilor publici şi rămânerea la putere cu orice preţ, PSD a ales ultima variantă.

Liderii social-democraţi au arătat astăzi, din nou, opiniei publice că nu au voinţa politică pentru aflarea adevărului despre modul în care sunt risipiţi banii publici pentru că şi ei au de ascuns aceleaşi lucruri. Schimbul de replici şi ameninţările reciproce despre ruperea coaliţiei proferate pe canalele media la ore de maximă audienţă nu au fost decât un spectacol ieftin. În timp de criză, când economia românească se prăbuşeşte, actualii guvernanţi oferă circ românilor şi în vreme ce ministeriabilii PSD şi PD-L cheltuiesc banii publici după bunul lor plac şi al clientelei politice, populaţia este obligată să strângă cureaua.

PNL nu poate asista nepăsător la dezvăluirile privind modul iresponsabil în care unii miniştri ai Cabinetului Boc cheltuiesc banii publici şi cere PSD şi PD-L să nu mai obstrucţioneze aflarea adevărului în ceea ce priveşte gestionarea banului public.

3 august 2009
Biroul de Presă PNL

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii