Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PIMM Comunicat de presa – 31.05.2010

ro

31 May, 2010 22:43 1787 Marime text

O delegatie formata din reprezentanti ai mediului de afaceri constantean si condusa de d-nul Iulian GROPOSILA - Presedintele PATRONATULUI INTREPRINDERILOR MICI SI MIJLOCII CONSTANTA a participat in perioada 27 - 28 Mai 2010 la "FORUMUL NATIONAl AL IMM--urilor" si "ZIUA INTREPRINZATORILOR 2010", evenimente traditionale ale CNIPMMR.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), impreuna cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Aceste manifestari au facut parte din campania "European SME Week 2010" coordonata de catre Directia Generala Intreprinderi si Industrie a Comisiei Europene.

In cadrul acestor evenimente au fost realizate ample actiuni de informare a IMM-urilor in domenii privind cadrul legislativ, programe de finantare, oportunitati si servicii specializate, problemele cu care se confrunta IMM-urile, cu prezentare de solutii pentru acestea.

Printre temele care au fost abordate cu acest prilej se numara si urmatoarele:

  • Politici guvernamentale pentru imbunatatirea mediului de afaceri
  • Bune practici europene si modele de succes in favoarea parteneriatelor performante de afaceri si a investitiilor profitabile
  • Prezentarea oportunitatilor oferite prin Programele Operationale de Cooperare Transfrontaliera si Programul Operational Comun Marea Neagra 2007 - 2013

Iulian GROPOSILA
Presedinte

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii