Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CASA VINULUI DR. PUSCA - 11.05.2009

ro

11 May, 2009 16:09 2534 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

Membru al Patronatului IMM Constanta, “CASA VINULUI DR. PUSCA” din localitatea Faclia reprezinta un pol de referinta pe harta turistica a Dobrogei. Cel care da viata acestui loc, Dr. Ion PUSCA, autorul unui exceptional tratat “Vechi soiuri romanesti de vita de vie” premiat la Paris , isi propune ca turistii romani si straini sa aiba posibilitatea de a intalni intr-un singur loc tot ce are Romania mai bun in materie de vinuri. A creat la Faclia, cu oamenii locului, pe care i-a format, un spatiu pe care turistii il vor cauta si unde placerea degustarii unui vin adevarat va deveni si unul dintre cele mai placute moduri de a invata.

   Astazi, 11 mai 2009, “CASA VINULUI DR. PUSCA” situata pe drumul turistic E 81 intre Cernavoda si Constanta, va fi gazda Consiliului Administrativ al Federatiei Internationale a Jurnalistilor si Scriitorilor din Turism (FIJET), formata din 32 de jurnalisti din 20 de tari. Aceasta vizita are loc in cadrul programului oficial de deplasare, stabilit de Clubul Presei de Turism si de Ministerul Turismului din Romania.

Cunoscand importanta acestei actiuni, “CASA VINULUI DR. PUSCA” va organiza o prezentare de soiuri romanesti, insotita de documentatia necesara si alte surprize, ce vor avea menirea sa creeze o imagine clara despre vechimea viticulturii pe aceste meleaguri cat si a calitatii vinurilor romanesti.

Anexam cateva imagini unde va avea loc festivitatea de prezentare.

Iulian GROPOSILA
Presedinte
Patronatul IMM Constanta

Tel./Fax: 0241.55.43.88

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii