Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rovana Plumb - Limbajul lui Antonie Solomon este inacceptabil, josnic si lipsit de demnitate

ro

13 Sep, 2011 22:50 1022 Marime text

Organizaţia Femeilor Social Democrate consideră inacceptabile, josnice si lipsite de demnitate enunţurile primarului şi liderului coalitei la guvernare, Antonie Solomon, ca răspuns la acuzaţiile pertinente aduse de senatorul PSD, Lia Olguţa Vasilescu.

Antonie Solomon a recurs la insinuari abjecte cu privire la un politician respectat, care este femeie şi mamă. Primarul din Craiova justifică astfel perfect prezenţa sa în PDL, acolo unde lipsa de bun simţ şi agresivitatea sunt reguli absolute de comportament.

Aceasta atitudine faţă de o femeie este fie o ticăloșie individuală, fie expresia atitudinii generale a PDL faţă de femeile din România, pe care le umileşte oricum, zi de zi, prin politicile şi măsurile promovate. In orice varianta, acest limbaj arată o faţă infricoşătoare a unui exponent de frunte al partidului de guvernamânt.

Dacă acestea sunt armele cu care actualul primar al Craiovei este decis să intre în lupta electorală, atunci tuturor craiovenilor trebuie să le fie clar de ce este nevoie să scape de un astfel de om. Antonie Solomon, vârf al administraţiei locale PDL, este un exemplu perfect al şmecherilor care au ajuns să domine astăzi un întreg oraş - si chiar o intreagă ţară.

OFSD îşi exprimă solidaritatea cu Lia Olguţa Vasilescu şi invită organizaţia de femei a PDL să ia poziţie faţă de acest gen de limbaj. De asemenea, OFSD face apel la media şi la organizaţiile societăţii civile să sancţioneze drastic astfel de derapaje, indiferent cine este autorul lor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii