Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infobuletin - Daniel Hannan în România

ro

23 Jul, 2012 12:25 1342 Marime text

Noua Republică are plăcerea de a vă anunţa prezenţa la Bucureşti a lui Daniel Hannan, europarlamentar britanic şi Secretar General al Alianţei Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni. Acesta va participa la conferinţa „The Rule of Law and its Enemies" care va avea loc marţi, 24 iulie, la ora 17:30, în sala Arizona a hotelului Howard Johnson.

Eurodeputatul Daniel Hannan va discuta despre importanţa principiilor democratice, a respectului pentru statul de drept şi pentru constituţie, în contextul evenimentelor recente de pe scena politică românească. El le va vorbi participanţilor la conferinţă atât în calitate de membru al Parlamentului European, cât şi în calitate de cunoscător al luptei împotriva comunismului dusă de români (oficialul britanic a fost prezent în Piaţa Universităţii în timpul sângeroaselor evenimente de la începutul anilor '90). Partenerii săi de dialog vor fi Mihail Neamţu, Adrian Papahagi şi Sever Voinescu.

Daniel Hannan (40 de ani) este jurnalist, scriitor, membru al Parlamentului European din partea Partidului Conservator Britanic şi Secretarul General al Alianţei Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (AECR). AECR este o organizaţie umbrelă pan-europeană pentru partide ce împărtăşesc valori conservatoare şi aderă la principiile pieţei libere. Discursul său din Parlamentul European din 2009 împotriva Primului Ministru Gordon Brown este cel mai popular discurs politic pe Youtube.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii